ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
22-10-2015, ora 10:52

Dumitru Dragomir il ataca pe Victor Ponta: „El m-a dat afara”

Articol de Madalina Irimia
Fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal Dumitru Dragomir a sustinut miercuri ca premierul Victor Ponta este cel care l-ar fi dat jos de la conducerea LPF cu ajutorul presedintilor de cluburi, iar miza ar fi fost vanzarea fara licitatie a drepturilor de televizare.

Dumitru Dragomir s-a prezentat miercuri la Curtea de Apel Bucuresti, unde a fost audiat in calitate de martor in dosarul in care Dan Voiculescu a fost trimis in judecata pentru santajarea administratorului RCS&RDS, Ioan Bendei.

In timpul audierii, Dumitru Dragomir a mentionat numele lui Victor Ponta printre cei care l-ar fi dat jos de la sefia LPF.

La iesirea din sala de judecata, Dumitru Dragomir a fost intrebat de ce a mentionat numele lui Victor Ponta in sala de judecata.

"Pai ce, nu m-a dat el afara? El si cu inca unul, sa nu-i mai dau numele ca este la putere tare de tot acum, i-au convins pe presedinti sa ma curete si m-au curatat. Interesul era comisionul de la Liga Profesionista de Fotbal. Dupa cum stiti, drepturile de televiziune de la LPF s-au vandut fara licitatie acum. O sa vedeti ca nu o lasa procuratura nici pe asta asa de izbeliste", a declarat Dumitru Dragomir.

Continuarea aici
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii