ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
24-02-2016, ora 11:17

Dumitru Dragomir, chemat la DIICOT. A dat explicatii in legatura cu frauda de la FRF

Articol de Cristian Amariei
Dumitru Dragomir, fost presedinte al LPF si membru in Comitetul Executiv, a fost chemat miercuri in fata procurorilor DIICOT, care ancheteaza o frauda de aproximativ un milion de euro, bani pe care FIFA i-a trimis catre FRF, in perioada 2010-2012.

Dumitru Dragomir a ajuns miercuri dimineata la DIICOT. Acesta a declarat ca nu stie in ce calitate este audiat. "De unde sa stiu? Mi-au dat un telefon sa ma prezint. Nu mi-au zis de ce sa vin", a spus Dragomir la intrarea in sediul DIICOT.

Intrebat daca au fost umflate costurile de la baza de la Buftea, acesta a precizat: "Cine stie? Nu e vinovat nimeni. Nu stiu nimic despre baza de la Buftea. Nu am avut, in 20 de ani, privilegiul de a sti ce se intampla in Federatie. Nu stiu despre ce e vorba. Eu am gura bogata, spun tot ce stiu. Nici nu stiu sa ascund ceva".

In calitate de presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir a indeplinit si functia de vicepresedinte al FRF, insa aceasta a avut mai mult rol onorific, conform, propriilor spuse.

Anterior, in cursul zilei de marti, au fost audiati fostul vicepresedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Patritiu Abrudan, Iuliu Muresan, presedintele lui CFR Cluj, si Cornel sfaiter, de la FC Botosani, toti trei membri ai Comitetului Executiv al FRF la vremea respectiva.

Acestia, alaturi de alti oameni de fotbal care vor fi audiati zilele urmatoare, vor trebui sa dea lamuriri despre faptul cum au disparut peste un milion de euro, bani pe care FIFA i-a dat FRF, pentru construirea bazei de pregatire de la Buftea. Presupusele infractiuni s-au comis in perioada 2010-2012, cand presedintele FRF era Mircea Sandu. Ancheta DIICOT a inceput dupa ce au aparut suspiciuni ca FRF a umflat pretul total al investitiei, de 3,5 milioane de euro.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii