A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719816663.6506.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Duckadam face un anunt categoric: „Steaua se va desfiinta!”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
05-02-2016, ora 11:15

Duckadam face un anunt categoric: „Steaua se va desfiinta!”

Articol de Madalina Irimia
Presedintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, a vorbit din nou despre principala problema pe care echipa lui Gigi Becali o are in acest moment.

Conform spuselor lui Duckadam, Steaua va ajunge sa se desfiinteze in cazul in care conflictul cu Armata nu se va incheia in curand. Declaratia lui Duckadam vine in contextul in care Armata a cerut din nou retrogradarea Stelei.

"Cel mai dureros este cand vad nepasarea si lipsa de atitudine a unor oameni care se dau stelisti. Ati vazut vreo atitudine? De la fosti fotbalisti, de la fosti conducatori? Talpan crede ca se razbuna pe domnul Becali cand face aceste manevre.

El se razbuna insa pe performantele fostilor fotbalisti si-si bate joc de milioane de suporteri. O sa ajungem ca Urziceniul! O sa ne desfiintam si o sa spunem ca am avut candva o echipa care a castigat Cupa Campionilor Europeni", a spus Duckadam la Digi Sport.

Clubul Sportiv al Armatei (CSA) a cerut din nou retrogradarea echipei Steaua Bucuresti, sustinand ca aceasta joaca ilegal in Liga 1.

In plus, colonelul Florin Talpan, juristul CSA Bucuresti, a anuntat ca va solicita FIFA si UEFA "sa dispuna masurile care se cuvin".

CSA Bucuresti a mai cerut FRF retrogradarea Stelei si in luna noiembrie 2015, motivand ca echipa lui Becali nu este continuatoarea echipei Steaua, fapt pentru care nu are dreptul sa joace in prima liga. Presedintele FRF, Razvan Burleanu, a spus insa ca nu se poate pune problema retrogradarii, intrucat nicio instanta de judecata nu s-a pronuntat in acest sens.

Conflictul dintre cele doua parti a inceput la sfarsitul anului 2014, dupa ce echipa lui Becali a pierdut marca Steaua la ICCJ. Din vara lui 2015, Steaua a fost evacuata si din Ghencea.

Sursa: ziare.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (2)  
Stewartmeevy,  29.06.2017 06:04

wh0cd770923 where to buy kamagra Buy Kamagra cleocin

   
Stewartmeevy,  23.04.2017 16:09

wh0cd333519 Buy Viagra Online

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii