A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719819448.9725.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Drama din spatele tinerei generatii: Balanta work-life este inclinata in favoarea timpului liber
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
22-02-2016, ora 10:45

Drama din spatele tinerei generatii: Balanta work-life este inclinata in favoarea timpului liber

Articol de Madalina Irimia
Generatia Z, care abia a inceput sa apara in forta muncii, este probabil cel mai vitreg segment de profesionisti (viitori), prin prisma faptului ca piata este in acest moment nepregatita sa ii primeasca, in sensul ca nu este gata sa se reinventeze pentru ei.

Sunt tineri debusolati, carora sistemul educational actual nu le ofera nicio directiva, ca atare isi vor alege meseria ignorandu-si potentialul profesional sau competentele. In fata actualilor angajatori, apar nepregatiti, dar cu asteptari mari, ca atare nu prezinta niciun fel de potential pentru organizatii.

De aici si nivelul de somaj in randul lor( vorbim despre absolventii de liceu din ultimii doi ani) si perspectiva generala de viitor care, la prima vedere, pare sumbra. Parintii lor (cei din generatia X, obisnuiti cu un sistem cum spuneam mult mai riguros atat de educatie cat si economic) invinovatesc scoala pentru situatia tinerilor Z. Ei acuza angajatorul , de cele mai multe ori, ridica momentan din umeri, fiind orientat, dat fiind contextual economic actual, catre profesionisti care sa poata aduce valoare imediata in organizatie, pregatiti, cel putin la nivel theoretic.

Citeste continuarea pe zf.ro
     
Tag-uri: tineri, timp liber, munca
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii