A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719681914.6984.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Dragu: „Nu intentionam modificarea conditiilor Programului Prima Casa”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-07-2016, ora 11:25

Dragu: „Nu intentionam modificarea conditiilor Programului Prima Casa”

Articol de Cristian Amariei
Conditiile Programului Prima Casa nu vor fi modificate si in prezent sunt 280 de milioane lei disponibili, a declarat ministrul Finantelor Anca Dragu, ea precizand totodata ca in aceste moment ministerul analizeaza daca se impune o redistribuire a fondurilor nefolosite de unele banci.

"Nu luam in calcul modificarea conditiilor Programului Prima Casa. Sunt 280 de milioane disponibili in acest moment. Facem o analiza, trebuie sa identificam daca exista sume disponibile la anumite banci, sa facem o redistribuire a acestora si apoi vom decide ce se intampla cu cererile care practic exista in acest moment la banci", a spus Dragu.

Ea a mai precizat ca Ministerul Finantelor este in dialog cu bancile pentru a avea o reactie din partea acestora cu privire la "eficienta acestui program".

"El a fost demarat in 2009, pana in prezent nu s-a facut o analiza a impactului Programului Prima Casa. Deci asta este faza in care acum discutam cu toti factorii implicati sa vedem ce efect a produs acest program in piata", a mai spus Anca Dragu.

Ministerul Finantelor a transmis miercuri, 5 iunie, catre Fondul National de Garantare a Creditelor pentru intreprinderile Mici si Mijlocii (FNGCIMM), cat si catre bancile participante la programul Prima Casa datele privind alocarea plafoanelor pe fiecare institutie bancara in parte.

Astfel, bancile care au primit plafoane sunt Alpha Bank, Creditcoop, Banca Romaneasca, Banca Transilvania, Bancpost, Leumi, BCR, BRD, CEC, Credit Agricole, Garanti, ING Bank, Intesa Sanpaolo, Marfin, OTP Bank, Piraeus Bank, Raiffeisen Bank si UniCredit Bank.

Suplimentarea plafonului total de garantare pe anul 2016 aferent programului Prima Casa cu 500 milioane de lei a fost aprobat pe 18 mai prin hotarare de guvern. Masura raspunde solicitarilor potentialilor beneficiari ai programului si tine cont de dinamica semnificativ crescuta a volumelor garantate in cadrul programului.

Sursa: mediafax.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
DorothyAnick,  08.03.2017 19:01

wh0cd849904 generic propecia

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii