A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727618864.2434.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Dragostea dureaza cu adevarat trei ani
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-07-2014, ora 14:05

Dragostea dureaza cu adevarat trei ani

Articol de Madalina Irimia

Se vorbeste adesea de pragurile pe care le au de trecut cuplurile la trei ani. Dragostea dureaza cu adevarat trei ani si sapte ani. Potrivit unui studiu recent, titlul romanului lui Frederic Beigbeder se potriveste foarte bine cu realitatea sociala, relateaza 7sur7.be.

Cuplurile moderne sunt, se pare, de patru ori mai susceptibile sa se desparta dupa trei ani decat dupa sapte. Sondajul desfasurat pe site-ul Netmums arata si ca 21% dintre perechile intervievate se despart dupa doi-patru ani.

Cauzele acestui esec sentimental ar fi echilibrul complicat dintre viata profesionala si cea de familie, ca si evolutia rolurilor barbat/femeie. Si faptul ca au copii pare a-i indeparta pe parinti in loc sa-i apropie. Cuplurile de astazi se grabesc intr-o relatie si se despart in acelasi fel.

Doua treimi din perechile intervievate considera ca este mai greu sa ramana impreuna decat acum o generatie. Studiul mai pune in evidenta problemele financiare si lipsa timpului placut petrecut impreuna.

Sursa: efemina.ro

     
Tag-uri: cuplu, studiu, 3 ani, relatie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii