A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719817914.6592.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Dragos Pislaru: „Noi dam acum beneficii unor oameni care stau, lancezesc si sunt trantori”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
04-11-2016, ora 09:33

Dragos Pislaru: „Noi dam acum beneficii unor oameni care stau, lancezesc si sunt trantori”

Articol de Madalina Irimia
Ministrul Muncii, Dragos Pislaru, a declarat, joi, ca statul plateste in prezent ajutoare sociale nu doar cetatenilor care au nevoie de sprijin financiar, ci si unor oameni care "lancezesc si sunt trantori ai sistemului".

"Noi in acest moment dam beneficii oamenilor care au nevoie si trebuie sa primeasca, dar dam si la alti oameni care stau si lancezesc si sunt trantori in sistem. Dam, in acelasi timp, servicii care sunt la o calitate abominabila si lucrul asta trebuie sa se schimbe! Iar eu asta vreau sa fac, vreau sa vad masurile active ca duc la creearea de locuri de munca, vreau sa vad inspectia sociala cum credibilizeaza domeniul de asistenta sociala si vreau sa vad legea salarizarii unitare la care lucram, (...) sa putem avea un proiect credibil iar toata lumea din sectorul public sa vada cum in cinci ani le putem creste cu 30% salariul, astfel incat toata lumea sa fie fericita", a declarat Dragos Pislaru.

Ministrul Muncii a criticat, inca o data, amendamentele votate de PSD si ALDE la OUG 20 privind salarizarea bugetarilor, prin care salariile din sistemul public ar urma sa creasca incepand cu luna decembrie, explicand ca aceste majorari salariale nu vor putea fi niciodata aplicate.

"Cand ignori, practic, orice avertisment care iti spune ca o cheltuiala de personal, care toata lumea spune ca e de acord, trebuie fazata ca sa ne-o putem permite, in acel moment trebuie sa iti asumi suspiciunea, intemeiata cred eu, de pomana electorala. Planul pe care l-am pus pe masa, inca din vara, a fost crestere salariala de 30% pana in 2021. In primul rand este mai mult decat ofera PSD acum, iar in al doilea rand este mult mai rezonabil si mai normal. Romania este intr-o situatie excelenta acum, de inceput de ciclu economic, pe care tipul acesta de pomeni si de iresponsabilitate pot sa il franeze si sa duca la o scadere a perspectivei investitionale. Ce sens are sa distrugi toate lucrurile astea doar pentru a lua, pe ultima suta de metri cateva voturi?", a mai spus ministrul.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii