A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719816329.0883.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Dragobetele, sarbatorit de peste 50% dintre romani!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
24-02-2015, ora 09:45

Dragobetele, sarbatorit de peste 50% dintre romani!

Articol de Madalina Irimia
Peste 50% dintre romani celebreaza Dragobetele, o sarbatoare autohtona a dragostei, care isi are radacinile in traditiile dacice si in credinta intr-un fel de zeu al iubirii, a carui cinstire, pe 24 februarie, marca simbolic si inceputul primaverii.

Astfel, potrivit unui studiu realizat recent, peste 50% dintre romani au precizat ca sarbatoresc Dragobetele, iar 71% dintre acestia au spus ca vor achizitiona cadouri cu aceasta ocazie. Cu acest prilej, majoritatea celor care ofera cadouri de Dragobete este dispusa sa plateasca intre 50 de lei si 100 de lei pentru acestea.

Aproximativ jumatate dintre romani celebreaza atat Dragobetele, cat si Valentine's Day, insa surprinzator este faptul ca cei care sarbatoresc doar obiceiul autohton sunt mai multi fata de cei care aleg sa petreaca doar Valentine's Day (13% fata de 9%).

Studiul citat a fost realizat online de compania iSense.Solutions, in cadrul panelului ResearchRomania.ro. Datele sunt reprezentative pentru persoanele cu varsta de peste 15 ani, din mediul urban din Romania.

Sursa: csid.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii