A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661645.9165.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Dragnea, intrebat daca Gabriela Firea va fi candidatul PSD la prezidentiale: „Nu e bine sa folosim postul de primar general ca o trambulina personala”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
04-07-2016, ora 11:10

Dragnea, intrebat daca Gabriela Firea va fi candidatul PSD la prezidentiale: „Nu e bine sa folosim postul de primar general ca o trambulina personala”

Articol de Madalina Irimia
Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat ca, in opinia sa, nu este bine ca postul de primar general al Capitalei sa fie folosit ca o "trambulina personala" in ceea ce priveste o viitoare candidatura la prezidentiale, el raspunzand astfel la o intebare legata de o posibila candidatura a Gabrielei Firea in 2019, potrivit Agerpres.

"Este mult prea devreme sa discutam asta, dar ceea ce am discutat eu cu doamna Firea, atunci cand impreuna am hotarat aceasta candidatura (n.r. la Primaria Generala a Capitalei), nu cred ca ne-ar da aceasta posibilitate, pentru ca respectam foarte mult bucurestenii si nu cred ca e bine sa folosim postul de primar general ca o trambulina personala pentru cineva. Dar, repet, mai este mult pana atunci", a declarat Dragnea, duminica, la Antena 3, intrebat daca Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, va fi candidatul PSD la alegerile prezidentiale.

Pe de alta parte, el a dezmintit informatiile aparute in presa, potrivit carora ALDE ar fi "principalul sau dusman", subliniind ca partidul pe care il conduce spera sa faca o majoritate alaturi de aceasta formatiune dupa alegerile parlamentare.

"Vreau sa infirm ca as fi spus la Comitetul Executiv ca cel mai mare dusman al nostru este ALDE. O prostie mai mare ca asta, n-am putut sa aud. Le-am spus colegilor ca, dincolo de obiectivul principal care este obtinerea unui scor bun la parlamentare, un alt obiectiv este ca ALDE sa intre in Parlament si pentru asta suntem dispusi sa-i ajutam cu tot ce putem. Oriunde am avut posiblitatea, am facut aliante peste tot in judete, am o relatie foarte buna cu domnul Tariceanu si cu Daniel Constantin si este o formatiune cu care sper si dorim sa facem majoritatea dupa alegerile parlamentare din toamna", a afirmat presedintele PSD.

Sursa: hotnews.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii