A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675488.864.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Dragnea ii da un ultimatum lui Ciolos: „Sa ne spuna pana marti cand va mari salariul minim”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
13-12-2015, ora 09:40

Dragnea ii da un ultimatum lui Ciolos: „Sa ne spuna pana marti cand va mari salariul minim”

Articol de Cristian Amariei
Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, sambata, ca asteapta ca premierul Dacian Ciolos sa anunte pana cel tarziu marti, cand intentioneaza sa mareasca salariul minim. In cazul in care prim-ministrul nu va face nicio declaratie in acest sens, PSD "nu mai poate avea o colaborare foarte stransa cu acest Guvern".

"Inca astept si astept cu foarte mare interes o declaratie clara, de intentie, din partea primului ministru, sa ne spuna cand prognozeaza ca se va mari salariul minim.
Este o solicitare ferma, sa ne spuna cel mai tarziu pana marti, cand intentioneaza sa mareasca salariul minim. Explicatiile doamnei ministru de Finante nu ne multumesc nici pe noi, nici pe nimeni. Nu ne da niciun orizont. Astfel, inseamna ca nu mai putem avea o colaborare foarte stransa cu acest Guvern", a declarat liderul PSD Liviu Dragnea, la congresul TSD.

Intrebat daca este un ultimatum adresat premierului Ciolos pentru ca PSD sa voteze bugetul pe 2016, Dragnea a spus ca "este o solicitare ferma si nu facuta in gluma, din partea PSD, pentru ca este vorba de 1,2 milioane de romani pentru care 120 de lei poate sa insemne ca au bani pentru plata caldurii, iarna".

Salariul minim nu va fi majorat la 1 ianuarie, de la 1.050 lei la 1.200 lei, intrucat este nevoie de un studiu de impact al acestei cresteri asupra competitivitatii Romaniei si al mediului privat, unde este posibila o migrare spre economia gri sau neagra, a anuntat, vineri, ministrul Finantelor, Anca Dragu.

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat la inceputul saptamanii ca social-democratii nu sunt de acord ca venitul minim garantat sa nu se mareasca. Aceasta a mai spus ca cel tarziu in primavara, Guvernul Ciolos trebuie sa hotarasca pana la ce nivel poate sa creasca salariului minim.

"Nu suntem de acord ca salariul mininim din Romania sa nu se mareasca. Sub nicio forma. Din mai multe motive. In primul rand, salariul minim din Romania este printre cele mai mici din Europa, pe penultimul loc. In al doilea rand, vorbim aici de cetatenii romani care au dreptul la o viata mai buna. Poate este bun un studiu de impact, dar sa nu creada Guvernul ca noi o sa acceptam sa se amane sine die (fara a fixa o data precisa - n.r.) aceasta decizie si trebuie sa prezinte foarte clar care sunt criteriile care vor sta la baza acestui studiu, care este intervalul de timp in care sa se finalizeze acest studiu, pentru ca cel mai tarziu in primavara sa se ia aceasta decizie", a spus Liviu Dragnea.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (3)  
marian,  14.12.2015 09:49

Cea mai solicitata oferta de lucru online! Suntem in plina ascensiune si suntem cei mai cautati! Oferim celor interesati posibilitatea unei colaborari online, part-time, la domiciliu, cu castiguri asigurate prin contract de comision. Cerem: cunostinte minime de navigare pe internet, de lucru cu fisiere pdf si word, de folosire a emailului. Sunt necesare calculator si conexiune la internet. Asiguram instruire gratuita si pas cu pas. Numai persoanele foarte serioase sunt asteptate sa ceara detalii la adresa de email: mariannicolae96@yahoo.com

   
SIBNET,  14.12.2015 08:57

Te invitam sa incepi acum un curs gratuit care te invata simplu si repede cum poti face bani pe internet. Cursul il primesti pe adresa ta de email, este gratuit, cu explicatii clare si te invata pas cu pas cum poti face bani pe internet. Pentru a primi cursul, trimite un mesaj la adresa de email: sibnet@usa.com

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii