ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
02-12-2015, ora 09:11

Dragnea, despre colaborarea cu liderii politici: „Relatia cu Iohannis, una corecta. Cu Ciolos, la fel. Nu sunt sentimente”

Articol de Cristian Amariei
Liderul PSD a vorbit, marti seara, la Romania TV despre relatia pe care o are cu presedintele Klaus Iohannis, dar si cu premierul Dacian Ciolos. Totodata, Liviu Dragnea a precizat ca a avut o intrevedere chiar mati cu fostul prim-ministru Victor Ponta.

Intrebat despre relatia sa cu Iohannis, seful PSD a raspuns: „Este o relatie una corecta. Nu am ce sa spun altceva”.

Despre relatia cu Dacian Ciolos, seful PSD a precizat ca e una "la fel" ca in cazul celei cu Iohannis.

Liviu Dragnea a declarat despre relatia cu Ciolos ca "nu sunt sentimente, prietenii sau amicitii" si ca "a mai vorbit si anii trecuti cu actualul premier", ba mai mult "a si colaborat atat cu presedintele Iohannis cat si cu Ciolos".

Liviu Dragnea a precizat ca s-a intalnit chiar luni cu fostul premier Victor Ponta, afirmand despre cum se simte acesta din urma ca "chiar e in regula".

Totodata, seful social-democratilor a adaugat ca "nu cred ca Ponta poate sa procedeze ca Mircea Geoana, doar nu eu l-am impins pe scari".

Rferitor la relatia sa cu social-democratul Vasile Dincu, Liviu Dragnea a recizat ca are "o relatie buna". ”Este un intelectual de stanga. despre el pot spune ca e un tehnocrat in care am incredere", a mai spus liderul PSD.

Liviub Dragnea a precizat ca isi doreste in continuare o alianta PSD-UNMPR-ALDE.

"Si noi suntem in opozitie. Daca nu avem puterea Executiva inseamna ca suntem in opozitie Cred ca e important pentru noi sa pastram o colaborare parlamentara PSD-UNPR-ALDE", a adaugat Dragnea.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii