A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664122.9331.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Dragnea, avertisment catre Ciolos pe tema bugetului: „Sper sa nu uite limitele mandatului pe care le-a avut”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
02-09-2016, ora 10:01

Dragnea, avertisment catre Ciolos pe tema bugetului: „Sper sa nu uite limitele mandatului pe care le-a avut”

Articol de Madalina Irimia
Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, la finalul intalnirii grupurilor parlamentare PSD, ca spera ca Executivul sa nu vina cu un proiect de buget, in aceasta toamna, in conditiile in care "nu poate beneficia de increderea de a lasa un buget mostenire anul viitor". in ceea ce priveste data alegerilor parlamentare, Dragnea a acuzat liberalii de presiuni asupra Guvernului, in acest sens.

Data de 11 decembrie, pentru organizarea alegerilor parlamentare, este "o greseala a Guvernului", este de parere Liviu Dragnea.

"Temerea noastra e ca, in 11 decembrie, e riscul mai mare sa vina mai putini la vot. in rest, nu ne schimba nimic", a declarat Liviu Dragnea.

Intrebat cu privire la intentia Guvernului de a veni cu un proiect de buget, in aceasta sesiune de toamna, Dragnea a subliniat ca spera ca Executivul "sa nu o faca".

"Sper sa nu uite limitele mandatului pe care le-a avut.

Guvernul actual nu are caderea, nu poate beneficia de increderea de a lasa un buget mostenire anul viitor. Eu stiu ca a facut presiuni foarte mari PNL, ca cei doi copresedinti au fost foarte fermi si au presat foarte mult ca data alegerilor sa fie 11 decembrie. Ce am spus public am spus si premierului Dacian Ciolos, când am vorbit la telefon: 27 noiembrie mi se pare o data fireasca pentru alegeri pentru ca, in luna decembrie, romanii sa se ocupe de sarbatori pentru ca trebuie sa le cream aceste conditii. Nu au vrut. Avem, din pacate, consecinte ca bugetul se va putea aproba in februarie si bugetele locale in aprilie. Astea au fost principalele motive pe care le-am folosit când i-am zis lui Ciolos punctul meu de vedere", a afirmat Dragnea.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii