A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664631.2246.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Dragnea afirma ca Geoana si Vanghelie au sabotat PSD in perioada campaniei electorale
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
22-01-2015, ora 10:54

Dragnea afirma ca Geoana si Vanghelie au sabotat PSD in perioada campaniei electorale

Articol de Madalina Irimia
Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, miercuri seara, ca principalul motiv pentru care Mircea Geoana si Marian Vanghelie au fost dati afara din partid a fost legat de faptul ca cei doi au sabotat activitatea din perioada campaniei electorale pentru prezidentiale, ceea ce a "umplut paharul" unor "mai multe motive" anterioare acelei perioade.

"Au fost multe motive, dar cel mai important motiv a fost ceea ce stiam cu totii, si care de fapt a umplut paharul, si anume ca in timpul campaniei electorale la europarlamentare si la prezidentiale, Marian Vanghelie nu a muncit pentru partid, ba dimpotriva, iar in timpul campaniei de prezidentiale si Mircea Geoana a avut aceeasi pozitie. Au avut intalniri cu cei de la PNL-PDL, Marian Vanghelie le-a cerut unora sa se stranga semnaturi nu mai stiu pentru ce candidat la europarlamentare. Lucrurile astea erau stiute. Tot in timpul campaniei electorale, cand lumea era conectata la alegerile prezidentiale, ei sunau liderii din teritoriu pentru a discuta despre ce se intampla cu partidul dupa aia. Aceste lucruri s-au spus in Comitetul Executiv National. Prima data au spus ca nu. Dupa ce mai multi lideri judeteni au confirmat lucru asta, sigur ca nu au avut ce sa mai spuna", a declarat Dragnea, la Realitatea TV.

Intrebat daca se poate spune ca cei doi au sabotat partidul, el a raspuns afirmativ. "Nu spun eu asta, e o certitudine, toata lumea a stiut asta, pentru ca altfel nu exista un vot, ma rog cu doua exceptii, un vot in unanimitate in Comitetul Executiv National", a adaugat Dragnea.

El a dat apoi un exemplu de mesaj transmis de Marian Vanghelie liderilor din teritoriu, pentru noul partid. "Eu primesc in fiecare zi mesajele pe care le primesc colegii mei din teritoriu de la Marian Vanghelie: 'Buna dimineata , domnule presedinte, v-ar interesa o noua provocare in cariera dumneavoastra politica? Am auzit la sediul central doar cuvinte de lauda la adresa dumneavoastra si in viitorul apropiat va vreau in echipa mea pentru a forma noul PSD. Marian Vanghelie'. Nici nu le spune pe nume, ci domnule presedinte de la judetul nu stiu care. asta era de la Mehedinti", a aratat Liviu Dragnea.

Potrivit acestuia, oamenii nu iau in serios aceste discutii si ceea ce propune Mircea Geoana. "Am inteles de la Mircea Geoana ca s-a intalnit cu doamna Nuland si i-a spus doamna Nuland sa dea guvernul jos. Bineinteles ca Ambasada Americii a iesit si a corectat aceasta minciuna a lui Mircea Geoana. Prima data au zis ca vor sa-si faca partid, ulterior au zis ca nu mai vor sa-si faca partid, ci ca vor in interiorul partidului sa genereze aceasta revolta. PSD intr-o majoritate zdrobitoare este interesat acum de actul de guvernare, atat la nivel central cat si la nivel local si de ceea ce alesii nostri locali au de facut in continuare, si anume sa continue proiectele incepute in 2012, in 2013 si in 2014. si asta facem. Avem Comitet Executiv National la sfarsitul lunii, unde avem si intalniri cu grupurile parlamentare, avem Consiliu National, si vrem sa ne ocupam cat mai mult de ceea ce inseamna guvernare, pentru ca guvernare inseamna sa faci lucruri pentru oameni. Nu cred ca omul se simte mai bine daca noi stam si dam raspunsuri la ceea ce spune Geoana si Vanghelie", a mai spus presedintele executiv al PSD.

Sursa: agerpres.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii