A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664776.2256.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Dragnea: „Kovesi nu trebuie sa demisioneze pana cand nu se decide daca a plagiat sau nu”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
17-10-2016, ora 10:19

Dragnea: „Kovesi nu trebuie sa demisioneze pana cand nu se decide daca a plagiat sau nu”

Articol de Madalina Irimia
Presedintele PSD Liviu Dragnea considera ca procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, nu trebuie sa demisioneze pana nu se decide daca a plagiat sau nu in teza de doctorat.

"Nu am fost de acord, nu sunt de acord nici cu cererile adresate unor politicieni din diverse parti ale societatii, inclusiv din partea presedintelui, sa demisioneze cand apar niste acuzatii si mergand pe logica asta nu sunt de acord nici ca Codruta Kovesi trebuie sa demisioneze, pana cand nu se decide intr-un fel cu aceasta Comisie, care risca sa devina o maciuca politica, pana cand nu se decide daca e plagiat sau nu", a spus Dragnea vineri la Antena 3.

El a marturisit ca l-a lasat "perplex" ideea potrivit careia votul din Senat asupra legii care reglementeaza plagiatele ar ajuta-o pe Kovesi.

"Nici nu vreau sa-i fac rau, nici nu vreau s-o ajut. (...) Daca cei care mi-au zis ca prin votul respectiv noi am ajutat-o pe doamna Kovesi si vazand actiunile domnului Iohannis, ale domnului Ciolos si ale PNL, ma duce gandul la ceva interesant. Nu cumva domnul Iohannis, domnul Ciolos si PNL vor sa foloseasca aceasta comisie (n.r. CNATDCU) pentru a o schimba pe doamna Kovesi? (...) Nu pot sa spun ca nu ma intereseaza sau ma intereseaza foarte putin. E o disputa intre ei. Eu nu pot sa nu ma gandesc la asta. Am vazut aceasta graba. Ideea a fost sa se mai intarzie promulgarea si publicarea legii in Monitorul Oficial. N-am cum sa nu ma gandesc la asta", a mai spus Dragnea.

Presedintele PSD a punctat ca fenomenul doctoratelor falsificate "surpa valori si premiaza impostura".

"In Romania subiectul plagiatului e deja la moda. Eu sunt inginer, nu am titlul de doctor, am ramas doar inginer si sunt mandru de asta, dar simt ca fenomenul asta al valului de doctorate falsificate a ajuns deja un subiect national si e foarte suparator pentru ca ca surpa valori si premiaza impostura", a adaugat Dragnea.

Sursa: agerpres.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii