A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830331.3054.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Dragnea: Incepem sa ne intrebam cati presedinti de consilii judetene mai raman in picioare pana la sfarsitul anului
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
05-04-2014, ora 07:06

Dragnea: Incepem sa ne intrebam cati presedinti de consilii judetene mai raman in picioare pana la sfarsitul anului

Articol de Cristian Amariei

Organizatiilor PSD se vor intalni, astazi, pentru a discuta despre campanie, dar si pentru a se sfatui in urma situatiilor generate de cercetarea unor presedinti de consilii judetene, spune vicepremierul Liviu Dragnea, aratand ca se pune intrebarea "cati mai raman in picioare pana la finele anului".

"Nu stiu daca sunt tinte justificate, nejustificate (presedintii de consilii judetene - n.r.). Incepem sa ne punem intrebarea cati mai raman in picioare pana la sfarsitul anului, asta e, de fapt, singura intrebare pe care ne-o punem si ne-o punem cu foarte mult respect, nu cu alte sentimente. De altfel, o sa ne vedem si maine, la Brasov, cu majoritatea presedintilor de organizatii si cred ca o sa convenim ca, indiferent cat de multi ramanem in picioare, ducem pana la capat cele doua alegeri, si europarlamentare, si prezidentiale", a raspuns Dragnea unei intrebari a presei pe aceasta tema.

El a adaugat ca spera ca toate persoanele retinute sa se dovedeasca nevinovate si sa fie eliberate.

Anterior, premierul Victor Ponta a afirmat ca presedintii de consilii judetene sunt cei mai votati, iar romanii au cea mai mare incredere in ei, dar au o "meserie periculoasa", pentru ca, odata cu popularitatea, ajung "tinta pentru procurori".

Ponta a facut aceste consideratii, vineri, la o intalnire cu presedintii de Raioane din Republica Moldova din cadrul Euroregiunii "Siret-Prut-Nistru", la care a participat si Dragnea.

Curtea de Apel Bucuresti a decis, vineri, arestarea preventiva pentru 30 de zile a presedintelui Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu, sefului IPJ Mehedinti, Stefan Ponea, si omului de afaceri Constantin Popescu, presedintele PSD Orsova, in dosarul in care sunt acuzati de fapte de coruptie.

Si presedintele CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, urmarit penal pentru abuz in serviciu, este cercetat sub control judiciar, ceea ce inseamna, printre altele, ca nu poate parasi tara.

La randul sau, presedintele CJ Prahova, Mircea Cosma, este urmarit penal sub acuzatiile de luare de mita si abuz in serviciu, iar fiul sau, deputatul Vlad Cosma, este pus sub urmarire penala pentru trafic de influenta, fiind acuzati de DNA ca ar fi cerut si primit peste 4,4 milioane de lei de la reprezentantii unor societati comerciale, denuntatori in cauza.

Sursa: mediafax.ro

Foto: realitatea.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii