A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830327.4565.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Dragnea: „Am vazut la Guvernul actual aceleasi discursuri ca in perioada in care conduceau cei de dreapta”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
25-04-2016, ora 11:30

Dragnea: „Am vazut la Guvernul actual aceleasi discursuri ca in perioada in care conduceau cei de dreapta”

Articol de Cristian Amariei
Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca Guvernul Ciolos are aceleasi discursuri ca ale guvernelor de dreapta in care se vorbeste despre austeritate si inghetari de venituri.

"Am vazut acum, la Guvernul asta, ceva ce credeam ca nu o sa mai vad. Vedeam aceleasi discursuri ca in perioada in care conduceau cei de dreapta. Iar se vorbeste de austeritate, de taieri, de inghetari de venituri, nu sunt bani. Cum e posibil asta? Avem crestere economica nu de un an de zile, e deja o crestere consolidata.

Inseamna ca nu stiu sa administreze banii in plus de la buget. Am vazut ce face Antifrauda sau ANAF-ul. Alearga batranele prin piata care vand patrunjel? Pai e posibil asa ceva? Acolo e marea evaziune? Aia poate sa fie ultima categorie la care se poate duce Antifrauda dupa ce a rezolvat celelalte zone. Au atacat si reusesc sa duca la capat lupta cu mafia importurilor de legume si fructe care distruge legumicultorul din Romania?", a spus duminica Dragnea la Antena 3.

El a adaugat ca PSD va evalua activitatea Guvernului si va discuta despre o eventuala retragere a sprijinului pe care l-a acordat acestuia la investire.

Sursa: agerpres.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii