A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719755750.4356.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Dr. Oz: Detoxifiere de 3 zile cu sucuri naturale. Slabeste sanatos!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
13-03-2014, ora 14:11

Dr. Oz: Detoxifiere de 3 zile cu sucuri naturale. Slabeste sanatos!

Articol de Madalina Irimia

Detoxifiere inseamna un repaus pentru organism, lucru care este din ce in ce mai recomandat de specialistii din intreaga lume. Vezi cum sa faci o detoxifiere si ce sucuri sunt recomandate!

O cura de detoxifiere nu inseamna infometare si este binevenita pentru corpul tau, atat vreme cat nu-ti privezi organismul de nutrienti esentiali. De aceea, curele de detoxifiere de trei zile sunt recomandate de Dr. Oz ca fiind un miracol pentru sistemul digestiv si intregul organism, iar cea mai buna solutie este de a consuma doar sucuri proaspat stoarse din fructe si legume. Astfel, organismul primeste nutrientii de care are nevoie, insa intr-o forma mult mai usor digerabila si pentru care nu va fi nevoit sa munceasca foarte mult. Asta ar fi explicatia specialistului care recomanda acest tip de cure de detoxifiere care se pot efectua cu regularitate pentru a beneficia de o purificare a organismului.

O cura de detoxifiere presupune eliminarea din alimentatie a alimentelor procesate din comert, cafea, alcool, tutun, zahar, faina, lactate, carne, oua. In schimb, sucurile proaspete de fructe si legume vor fi cele care ajuta la eliminarea toxinelor si regenerarea tesuturilor.

Reguli de respectat inainte de a te apuca de detoxifiere

Cu doua zile inainte de a incepe cura de detoxifiere este recomandat sa elimini anumite alimente din dieta: cafeina, zahar, carne rosie, lactate si orice alimente procesat. Consuma doar fructe, legume si proteine slabe.

De asemenea, in fiecare dimineata, imediat dupa ce te-ai trezit bea doua pahare cu apa calduta amestecata cu zeama de lamaie si ghimbir razuit. Seara, inainte de culcare este recomandat sa bei un ceai din plante medicinale.

Iata un program complet recomandat de Dr. Oz pentru 3 zile de detoxifiere cu suc proaspat. Ingredientele recomandate se pun in storcator si se consuma sucul proaspat rezultat.

Prima zi de detoxifiere

Primul lucru dupa trezire: doua pahare cu apa calduta amestecata cu zeama de lamaie si ghimbir razuit.

Dimineata: suc de morcovi si ghimbir (3 morcovi, 2 mere, o bucata mica de ghimbir)

Gustare: suc verde (1 castravete, 4 bete de telina, 2 mere, un pumn de frunze de spanac, 1/2 lamaie, o bucata de ghimbir)

Pranz: suc de legume (4 rosii mici, 1 castravete, 2 bete de telina, 1 ardei rosu, 1 ceapa rosie mica, 2 cani cu patrunjel frunze si codite, 1 lamaie verde)

Gustare de amiaza: suc de citrice si verdeturi (un pumn de frunze de spanac, un pumn de frunze de sfecla sau salata verde, 1 castravete, 6 clementine)

Gustare de seara: suc de cartofi dulci (1 cartof dulce, 1 morcov, 1 ardei rosu, 2 radacina de sfecla rosie, 2 mere acrisoare, 1 portocala).

Cina: fructe sau legume proaspete sau preparate simplu la cuptor, aburi, inabusite.

Ceai inainte de culcare: o cana cu ceai din plante medicinale, neindulcit.

Pe langa aceste 5 pahare de suc proaspat pe care trebuie sa le consumi pe parcursul zilei, Dr. Oz recomanda o singura masa cu ingrediente solide, insa aceste trebuie sa fie doar fructe si legume fie in stare cruda, fie preparate foarte simplu.

Detalii pe eva.ro

Foto: foodstory.ro

     
Tag-uri: reguli, detoxifiere, suc
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii