A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719757281.3039.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Dr. Oz: 5 secrete de slabit recomandate si urmate de el. Cum se mentine?
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
17-03-2014, ora 10:05

Dr. Oz: 5 secrete de slabit recomandate si urmate de el. Cum se mentine?

Articol de Madalina Irimia

Nu ai idee ce sa mananci la micul dejun sau nu ai niciodata timp suficient ca sa gatesti? Nu lasa aceste griji sa-ti afecteze silueta, ci invata de la Dr. Oz cele mai bune secrete de slabit!

Problema micului dejun este frecvent intalnita, in special in cazul persoanelor care doresc sa scape de kilograme. Nu diversitatea este cheia succesului, ci alegerea unor meniuri exhilibrate si sanatoase, astfel incat sa asiguri organismului nutrientii necesari, dar fara un exces de grasimi saturate si aditivi nocivi.

Iata care sunt cele mai bune solutii pe care le recomanda celebrul Dr. Oz, din experienta personala:

1. Nu ai idee ce sa mananci la micul dejun?

Dr. Oz iti recomanda sa optezi in fiecare dimineata la aceleasi ingrediente pentru a evita aceasta problema. Astfel nu-ti vei mai bate capul ca sa faci alegerile cele mai potrivite pentru micul dejun, dar asta nu inseamna ca vei manca in fiecare dimineata un mic dejun copios cu oua, carnati, sunca, branza. Alege ceva simplu cum ar fi iaurtul grecesc cu afine, un mic dejun echilibrat care contine proteine, dar si vitamine si minerale.

2. Nu ai niciodata suficient timp ca sa gatesti?

Dr. Oz a gasit o solutie simpla in familia lui pentru a evita aceasta problema. Astfel ca, duminica seara toata familia Oz este in bucatarie pregatind mancaruri pentru intreaga saptamana. Solutia pe care o propune Dr. Oz este aceea de a pregati mai multe feluri de tocanite si ciorbe intr-o cantitate mai mare pentru a ajunge si pentru urmatoarele zile. O parte din aceste mancaruri le pun in caserole de sticla pe care le pastreaza in congelator, pregatite pentru serile in care nu au timp sa gateasca nimic.

De asemenea, legumele si verdeturile se curata, se spala, se scurg si se pastreaza la frigider pentru salate proaspete. Unele legume crocante le consuma cu unt de arahide pe post de gustare sanatoasa.

3. Ti se pare prea scump ca sa mananci sanatos?

Dr. Oz iti propune sa nu cumperi numai produse proaspete, ci sa optezi si pentru legumele/pestele/fructele congelate. Astfel, vei avea in frigider produse proaspete de sezon, insa si produse congelate care vor fi mereu la indemana ta atunci cand nu ai timp de cumparaturi si de curatat/spalat. Potrivit specialistului, familia sa practica aceasta strategie cand vine vorba despre afine: le cumpara in cantitati mari cand sunt in sezon si le pastreaza la congelator pentru a le avea mereu la indemana pe parcursul anului.

Iata care este lista cu produse congelate si conservate pe care Dr. Oz le cumpara cu regularitate: porumb congelat, fasole verde congelata, cirese congelate, mure congelata si conserve de rosii.

Continuarea pe eva.ro

Foto: stewsmith.com

     
Tag-uri: greutate, kilograme, dieta
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii