A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664373.2122.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Dr. Oz: 5 greseli pe care le faci frecvent si te ingrasa cate putin in fiecare zi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
17-12-2012, ora 12:35

Dr. Oz: 5 greseli pe care le faci frecvent si te ingrasa cate putin in fiecare zi

Articol de Madalina Irimia

Incerci sa scapi de cateva kilograme pana la Craciun? Te-ai gandit ca poate faci aceleasi greseli in fiecare zi, dar care te impiedica sa slabesi. Putin de aici, putin de acolo si kilogramele raman.

1. Ciugulesti din mancarea copiilor sau golesti farfuria altuia

Obiceiul de a ciuguli poate nu ti s-a parut nociv pana acum, dar ce ai spune daca tocmai acesta te ajuta sa pui aproximativ 5 kilograme in fiecare an. Dr. Oz avertizeaza ca obiceiul de a ciuguli alimentele ramase de la ceilalti membri ai familiei de doua ori pe saptamana te poate ingasa fara sa-ti dai seama. Solutia oferita de Dr. Oz este aceea de a impacheta resturile de mancare in caserole pe care sa le pui rapid la frigider. Astfel, tentatia nu va mai fi in fata ta si iti va fi mai usor sa rezisti. O mica gustare din cand in cand nu te afecteaza, insa nu te obisnui sa strangi tot de pe masa si sa mananci tu ca sa nu mai ramana.

2. Mananci chipsurile maruntite care raman de pe fundul pungii?

Foarte rau, deoarece tocmai acestea aduc inca 70 de calorii in plus, avertizeaza Dr. Oz. Explicatia este una simpla, din moment ce pe fundul pungii se aduna toata sarea si condimentele care se scutura de pe chipsuri. Acest obicei intretinut de doua ori pe saptamana va adauga cate un kilogram in plus in fiecare an. Solutia oferita de Dr. Oz este aceea de a arunca punga de indata ce ai terminat bucatile mari de chipsuri. Astfel, nu vei fi tentata sa scuturi punga in gura pentru a nu rata nicio bucatica. Scapand de acet obicei vei reduce din caloriile consumate si vei reusi sa slabesti daca adopti o dieta sanatoasa, chiar daca mai calci stramb uneori.

Continuare pe eva.ro

Foto: despremaniere.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii