A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664865.4851.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Dr. Oz: 5 diete care nu te ajuta sa slabesti si iti afecteaza sanatatea
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-01-2013, ora 17:49

Dr. Oz: 5 diete care nu te ajuta sa slabesti si iti afecteaza sanatatea

Articol de Madalina Irimia

Sunt la moda dietele sarace in grasimi sau cele care promit o slabire instant pe baza unui regim cu multe proteine, insa multi specialisti atrag atentia asupra riscurilor la care te expui.

Dr. Oz iti recomanda sa eviti urmatoarele diete, deoarece ele pot sa-ti afecteze sanatatea:

1. Dietele fara gluten

In afara de persoanele care au intoleranta la gluten, Dr. Oz considera ca nu este necesar sa urmezi o astfel de dieta pentru a slabi. Un pericol real este acela ca prin excluderea produselor care contin gluten vei fi tentata sa consumi mai multe alimente bogate in amidon cum ar fi cartofi, orez, faina de orez sau alte ingrediente care maresc glicemia si favorizeaza cresterea in greutate.

2. Dietele bogate in proteine

Numeroase studii au asociat consumul exagerat de proteine animale cu un risc crescut de diabet si cu o crestere in greutate. Mai mult, aceste diete care se bazeaza pe un consum mult prea ridicat de proteine de origine animala favorizeaza dezvoltarea unuui hormon care creste riscul de cancer la san si la colon. Nici rinichii tai nu vor fi foarte sanatosi in cazul in care ai un regim bazat pe foarte multe proteine animale.

3. Dietele sarace in carbohidrati

Orice dieta care presupune un meniu sarac in carbohidrati te va determina sa faci excese alimentare, deoarece nu te vei simti niciodata satula. Potrivit specialistilor, renuntarea la carbohidrati poate sa faca adevarate ravagii in organism, cum ar fi producerea in exces a unei substante care favorizeaza mentinerea unui mediu acid si aparitia inflamatiilor, punand in pericol in special inima.

Exemple de astfel de diete: dieta South Beach, dieta Atkins.

Detalii pe eva.ro

Foto: rlaspalomas.blogspot.com

     
Tag-uri: dieta, kilograme, sanatate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii