A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719758719.2136.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Dr. Oz: 5 alimente care-ti taie pofta de mancare si te ajuta sa slabesti
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-05-2014, ora 19:09

Dr. Oz: 5 alimente care-ti taie pofta de mancare si te ajuta sa slabesti

Articol de Madalina Irimia

Rodiile contin antioxidanti si nutrienti care te ajuta sa arzi caloriile mai usor, stimuleaza metabolismul si te scapa de kilogramele in plus.

Iata o lista cu alimentele care-ti taie pofta de mancare:

1. Rodiile

Au un continut ridicat de antioxidanti care stimuleaza metabolismul. De asemenea, rodiile nu genereaza o crestere brusca a glicemiei, de aceea sunt recomandate diabeticilor si persoanelor care isi doresc sa slabeasca. O substanta numita punicalagina care se regaseste din abundenta in rodii ajuta la scaderea colesterolului rau si a tensiunii arteriale.

Se poate folosi in foarte multe preparate: peste cerealele de la micul dejun, peste terciul de ovaz, ca gustare simpla, in iaurt, in prajituri, budinci, smoothie-uri si salate. Rodia se taie pe jumatate, dupa care se bate fiecare jumatate cu o lingura grea sau un maner de cutit, iar semintele vor cadea singure in bol.

2. Fasolea rosie uscata

Boabele de fasole rosie sunt o sursa importanta de proteine, fier, potasiu, acid folic si magneziu. Sunt potrivite pentru diabetici, deoarece contin amidon rezistent, ceea ce inseamna ca multe dintre calorii nu sunt absorbite. De asemenea, datorita continutului bogat in fibre solubile, fasolea rosie confera o senzatie de satietate de lunga durata si scade colesterolul rau.

Foloseste boabele de fasole in salate gustoase, supe, pateuri vegetale, tocanite.

3. Pudra de cacao

Este singura sursa dulce pe care specialistul invitat in emisiune o permite persoanelor care vor sa scape de poftele culinare si sa slabeasca. Poti sa o folosesti in smoothie-urile de dimineata in combinatie cu banana care va indulci bautura. De asemenea, poti sa pui cacao in terciul de ovaz pe care sa-l indulcesti cu ajutorul unui piure de fructe (banane, mere, pere).

Citeste articolul integral pe Eva.ro.

Foto: realitatea.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii