A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719816769.7755.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Dr. Oz: 3 dureri care pot sa ascunda ceva grav. Vezi care sunt acestea!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
25-12-2013, ora 15:06

Dr. Oz: 3 dureri care pot sa ascunda ceva grav. Vezi care sunt acestea!

Articol de Madalina Irimia

Durerile menstruale puternice, crampele la picioare sau durerea resimtita in zona lombara pot sa ascunda o afectiune destul de grava, avertizeaza celebrul Dr. Oz. Iata cum te poti ajuta singura!

1. Crampele la picioare pot sa ascunda o boala numita tromboza venoasa profunda

Crampele resimtite la picioare nu pot fi tratate cu indiferenta, deoarece ele pot sa ascunda o afectiune mai grava. Chiar daca primul lucru care iti alina durerea este gandul ca poate ai dormit intr-o pozitie ciudata sau ca esti deshidratata, Dr. Oz avertizeaza ca aceste crampe pot sa anunte o problema medicala numita tromboza venoasa profunda. Aceasta boala apare atunci cand un cheag de sange se formeaza in venele profunde si apare de regula la picioare. Acest cheag blocheaza circulatia saguina si determina aparitia durerii. Totodata, acest cheag poate sa-ti puna viata in pericol daca se desprinde si circula spre plamani, deoarece blocheaza oxigenarea acestora.

Cum sa-ti dai seama daca crampele pe care le simti pot sa ascunda o boala grava? In functie de intensitatea durerii, spune Dr. Oz. Daca aceasta nu este foarte intensa, inseamna ca este vorba doar despre o crampa. Insa, atunci cand durerea este una foarte puternica este de preferat sa mergi la un consult medical pentru a exclude un diagnostic grav.

2. Durerile de sale pot fi semn de pietre la rinichi

Durerile in zona lombara apar de la statul pe scaun ore intregi sau de la greutatile pe care le-ai ridicat, insa Dr. Oz avertizeaza ca ele pot sa ascunda si pietre la rinichi. De regula, rinichii filtreaza toxinele si le elimina in urina pentru a fi eliminate, insa uneori aceste depozite se pot acumula in rinichi, favorizand formarea pietrelor. Aceste pietricele se pot bloca in drum catre vezica urinara, lucru care impiedica eliminarea completa a urinei, lucru care poate sa inflameze rinichiul afectat si sa declanseze durerea.

Continuarea pe eva.ro

Foto: libertatea.ro

     
Tag-uri: dureri, boala, sanatate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii