A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664630.2022.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Dr. Oz: 3 combinatii alimentare care te scapa de grasimi. Formula ideala!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
30-01-2014, ora 15:04

Dr. Oz: 3 combinatii alimentare care te scapa de grasimi. Formula ideala!

Articol de Madalina Irimia

Unele combinatii alimentare te ajuta sa scapi mai rapid de grasime, decat calcularea caloriilor. Afla de la celebrul Dr. Oz trei dintre cele mai eficiente combinatii alimentare care te scapa de burta!

Calcularea caloriilor poate sa se transforme intr-un obicei foarte stresant pentru persoanele care apeleaza la aceasta metoda de slabit. Dr. Oz recomanda alta solutie care elimina eficient grasimea, in special de pe abdomen: trei combinatii de alimente care impreuna se transforma in adevarate arme de lupta impotriva depunerilor de grasime.

Iata ce alimente trebuie sa combini ca sa scapi de grasime:

1. Portocale plus avocado

Combinatia dintre portocale si avocado este una dintre cele mai eficiente pentru a inlatura grasimea de pe abdomen, sustine Dr. Oz. Portocalele sunt bogate in vitamina C, un antioxidant care reduce nivelul cortizolului care se elibereaza atunci cand suntem stresati. Potrivit ultimelor cercetari, cresterea nivelului de cortizon este strans legata de grasimile depuse in zona abdominala. Astfel ca persoanele care au burta vor avea un nivel ridicat al cortizolului in organism.

Avocado este un fruct bogat in grasimi mononesaturate care scad riscul de diabet, boli de inima si te ajuta sa scapi de grasimile care se depun in zona abdominala.

Combina aceste doua ingrediente, stropeste-le cu putin ulei de masline extravirgin si sare si vei obtine o gustare care te ajuta sa slabesti mai repede.

Doua retete cu avocado si portocale recomandate de Dr. Oz:

Salata: amesteca aceste doua ingrediente de baza cu fenicul, ceapa rosie, alune, verdeata, otet balsamic si ulei de masline.

Umplutura pentru lipie din faina integrala: amesteca piept de pui, avocado, portocale, verdeata, ulei de masline si otet balsamic.

2. Calciu plus vitamina D

In urma unui studiu efectuat recent, persoanele care au luat suplimente cu calciu si vitamina D alaturi de o dieta saraca in calorii au reusit sa dea jos grasimea de pe burta, spre deosebire de cei care urmau un plan alimentar care presupunea calcularea caloriilor. Acest lucru scoate in evidenta efectul benefic pe care il are calciul cu vitamina D in procesul de slabire, in special in zona abdominala.

Dr. Oz recomanda sa iei zilnic 1000 de unitati internationale (U.I) de vitamina D si 600 miligrame de calciu. Iar daca preferi sa iei acesti nutrienti din alimentatie este recomandat sa consumi in fiecare zi un iaurt degresat. Potrivit cercetatarilor de la Universitatea Harvard, iaurtul se numara printre cele mai eficiente produse in cura de slabire.

Continuarea pe eva.ro

Foto: cepapam.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii