ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
21-07-2014, ora 13:04

Dr Oz: 5 secrete de dieta ale oamenilor slabi. Respecta-le si vei fi supla!

Articol de Madalina Irimia

Toata lumea isi doreste sa arate bine, sa fie slaba si, implicit, sanatoasa. Din pacate, insa, putini sunt cei care traiesc in stilul oamenilor care au descoperit secretele siluetei perfecte. Doctor Oz a facut o lista cu 5 dintre cele mai importante obiceiurile pe care le au oamenii pentru care kilogramele in plus sunt total necunoscute.

1. Exercitiile fizice dimineata

Facute inainte de micul-dejun, exercitiile fizice iti imbunatatesc starea de spirit si ajuta organismul sa "arunce" efectiv grasimea din organism. Asadar, fa-ti un ritual ca in fiecare dimineata sa faci sport. O sa te simti minunat.

2. Mananca putin si des

Sunt convinsa ca aceasta nu este o regula necunoscuta de tine. Intotdeauna ai auzit ca trebuie sa mananci portii mici, la fiecare trei ore. Orarul alimentar este foarte important. Nu uita de el.

3. Nu sari peste micul-dejun

Asa cum este obligatoriu sa faci exercitiu fizic inainte de micul-dejun, asa este obligatoriu sa te hranesti dimineata. Nu sari de micul-dejun este un sfat foarte la moda in zilele noastre, insa atat de putin respectat.

4. Gasesti pasiuni care sa te tina in priza

Fie ca descoperi ca-ti place sa mergi la piscina, fie ca faci un obicei din a iesi cu prietenele la un tenis sau, pur si simplu, te incanta orele de yoga despre care-ti vorbeste prietena ta, este bine sa-ti petreci timpul liber asa cum iti place tie. Evita monotonia si sedentarismul.

5. Bea apa

Un alt sfat auzit din toate partile pe care este obligatoriu sa-l respecti. 2 litri pe zi nu sunt chiar imposibil de consumat. Daca-ti este teama ca nu poti tine cont cate pahare ai baut, umple o sticla de doi litri si asigura-te ca o termini in 24 de ore. Desigur, apa poate fi inlocuita cu ceai, supa de legume.

Sursa: Unica.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii