A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719629630.4806.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Dovleacul te scapa de 8 kg in 2 saptamani. Vezi dieta magica
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
30-06-2014, ora 17:07

Dovleacul te scapa de 8 kg in 2 saptamani. Vezi dieta magica

Articol de Madalina Irimia

Cu dieta cu dovleac veti putea slabi opt kilograme in doua saptamani, iar rezultatele sunt persistente.

Dieta este potrivita pentru persoanele care doresc sa piarda in greutate rapid si eficient. Pe langa pierderea excesului de greutate, dieta cu dovleac va aduce si un alt beneficiu – datorita proprietatilor benefice ale dovleacului, corpul va fi incarcat cu substante nutritive, care nu este tipic pentru cele mai multe diete.

Dovleacul contine cantitati mari de provitamina A, care este continuta in el mai mult decat in morcovi. Dovleacul contine vitaminele E, C si PP, precum si vitamine din grupa B. Contine, de asemenea, fier, potasiu, magneziu, cupru, calciu, zinc si vitamina T, care faciliteaza absorbtia de grasime dupa o masa grea.

Dovleacul crud nu este recomandat pentru probleme de stomac, precum si boli ale pancreasului. Pentru un efect maxim in timpul dietei cu dovleac ar trebui sa reduca consumul de sare si zahar.

In ceea ce priveste bauturile este permisa numai apa minerala sau doua cesti de ceai neindulcit. Micul dejun consta intr-o salata de dovleac crud sau fiert amestecat cu fructe sau legume la alegerea dvs.

Puteti manca o varietate de feluri de mancare pe baza de dovleac, care impiedica utilizarea de zahar in preparat. Daca doriti sa indulciti dovleacul, folositi miere.

Citeste restul pe bewoman.ro

     
Tag-uri: dieta, dovleac, greutate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii