ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-02-2013, ora 10:03

Dovada suprema de dragoste. Gestul colosal facut de o tanara pentru iubitul ei

Articol de Madalina Irimia

Desi relatia lor nu a implinit nici macar un an, o tanara de 32 de ani i-a oferit iubitului ei cea mai mare dovada de dragoste posibila.

Nu are nicio garantie ca vor ramane impreuna pentru toata viata, dar Taesha Benson, din Overland Park, Kansas, Statele Unite, a stiut ca a “luat decizia corecta” de a-i dona un rinichi lui Travis Spire-Sweet.

O natiune intreaga a fost de parere ca acesta a fost cel mai important cadou de Valentine’s Day facut vreodata, potrivit New York Daily News.

Tanara a luat decizia de a-si dona rinichiul drept imediat ce a aflat ca este perfect compatibila cu Travis Spire-Sweet, 30 de ani, cu care se intalneste de mai putin de un an.

Acesta s-a nascut cu o disfunctionalitate a rinichilor. Dupa ce a venit pe lume, medicii le-au spus parintilor ca Travis nu va trai nici macar un an, dar baiatul a supravietuit cu tratamente complicate. A fost toata viata pe lista de asteptare pentru un rinichi, dar nu s-a gasit pana acum un donator compatibil.

Taesha a spus ca intalnirea lor a fost una “aranjata” de divinitate. “Suntem compatibili din toate punctele de vedere”, a spus ea.

Operatia a avut loc in urma cu o saptamana, iar 14 februarie, Ziua Indragostitilor, a fost cea in care cei doi au aflat ca interventia a fost un succes.

Sursa: stirileprotv.ro

     
Tag-uri: donator, rinichi, dragoste
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii