A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662215.5499.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Dovada ca si pisicile pot fi cei mai buni prieteni ai omului. Toldo merge zilnic la mormantul stapanului sau
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-01-2013, ora 07:25

Dovada ca si pisicile pot fi cei mai buni prieteni ai omului. Toldo merge zilnic la mormantul stapanului sau

Articol de Madalina Irimia

Afectiunea animalelor fata de stapanii lor ne uimeste de fiecare data, de la simple alinturi pana la gesturi care pot fi considerate marete. Acesta este si cazul lui Toldo, o pisica din Italia, in varsta de trei ani, al carei stapan a murit in septembrie 2011. De atunci, motanul nu doar ca a vizitat mormantul stapanului, ci i-a adus si mici cadouri cu fiecare ocazie, relateaza Huffington Post.

Este vorba despre frunze, pahare de plastic, servetele sau simple bete, pe care Toldo, motanul bicolor, le aduna si le aduce pe locul de veci.

Chiar si azi, cand am fost la cimitir cu Toldo, cineva mi-a spus ca pisicul deja a fost in cursul diminetii acolo”, a povestit vaduva Ada, pentru Corriere Fiorentino.

Potrivit sursei citate, povestea a inceput in ziua inmormantarii, cand Toldo a urmarit convoiul cu sicriul de la casa lor pana la cimitir .De atunci, familia lui Renzo il gasea fie pe motan la mormant, fie diferite lucruri.

Fosta sotie a spus ca Toldo a fost adoptat sotul ei inca de cand avea trei luni, dintr- colonie de pisici. La inceput, oamenii nu priveau cu ochi buni vizitele facute de motan la mormantul stapanului, uneori incercand sa-l goneasca. Chiar si asa, Toldo si-a continuat vizitele aproape zilnice.

Sursa: gandul.info

Foto: rawstory.com

     
Tag-uri: pisica, mormant, stapan
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii