ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
04-06-2014, ora 14:56

Doua surori au fost complet "remodelate" de tatal lor, medic plastician. Le-a "daruit" operatii

Articol de Madalina Irimia

Doua surori din California, Statele Unite au ajuns practic o reclama vie pentru cabinetul medical de chirugie plastica, detinut de tatalui lor, medic plastician, scrie stirileprotv.ro.

Brittani si Charm, doua surori din Orange County, California au profitat din plin de afacerea banoasa dezvoltata de tatal lor, medic plastician.

Acesta nu a ezistat sa le ofere celor doua fete care nu au mai mult de 25 de ani operatii de marire a sanilor, de micsorare a nasului sau injectii cu botox, relateaza Daily Mail.

Totul a inceput cand Brittani a implinit 18 ani si a primit cadou o operatie de marire a sanilor: a trecut de la cupa A la C.

La 21 de ani, a suferit o "rinoplastie" prin care si-a micsorat baza nasului. Sora ei, Charm, in varsta tot de 25 de ani, a suferit prima operatie la varsta de 10 ani cand tatal ei i-a remodelat buricul.

In acest an si-a marit sanii de la 32B la 32C. Fetele isi fac regulat injectii cu botox si trec prin tratamente speciale pentru a reduce riscurile de a face riduri.

Cele doua americance cred ca operatiile la o asemenea varsta nu reprezinta o problema majora pentru ca traiesc in Orange County, o regiune ce atrage vedete si care a ajuns celebra pentru stilul de viata extravagant.

Foto: cugetliber.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii