ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
08-01-2015, ora 12:42

Doua noi incidente grave in Franta dupa atacul terorist de miercuri de la Paris

Articol de Madalina Irimia
Doi politisti au fost raniti in sudul Parisului intr-un schimb de focuri cu un individ armat. Pe de alta parte, o explozie puternica a avut loc langa o moschee aflata intr-o localitate din nordul orasului Lyon.

Doi politisti au fost vizati de un nou incident armat care a avut loc joi dimineata, la Montrouge, in regiunea pariziana, iar unul dintre ei este grav ranit, relateaza presa franceza. Autorul incidentului a reusit sa fuga si este dat in urmarire, a anuntat ministrul francez de Interne, Bernard Cazeneuve.

Potrivit presei franceze agresorul, inarmati cu o arma de tip Kalasnikov si care purta vesta antiglont, a deschis focul asupra politistilor dupa ce acestia au intervenit in cazul unui accident auto care a avut loc la Porte de Chatillon, in sudul Parisului.

Potrivit informatiilor aparute in presa franceza, un suspect a fost retinut, insa semnalmentele acestuia nu corespund cu cele ale celor doi frati, Cherif si Said Kouachi, cautati pentru atacul asupra Charlie Hebdo. Acest barbat are 52 de ani si este cunoscut de serviciile de politie.

Pe de alta parte, o explozie puternica a avut loc langa o moschee aflata intr-o localitate din nordul orasului Lyon. Potrivit 20 minutes, o explozie ar fi avut loc in zona unei moschei din Villefranche sur Saone, un oras aflat in apropiere de Lyon. Politia ancheteaza cazul, insa principala ipoteza este cea a unui act criminal.

Sursa: digi24.ro
Foto: realitatea.net
     
Tag-uri: paris, incidente, atacuri, lyon
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii