ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-04-2014, ora 13:37

Doua masini declarate furate descoperite de politistii de frontiera

Articol de Alexandra Stefanescu

Politisti de frontiera din cadrul P.T.F. Albita au descoperit la controlul de frontiera doua autovehicule care figurau ca fiind declarate furate, respectiv un camion marca Volvo declarat furat din Letonia si un autoturism marca Renault Megane Scenic declarat furat din Belgia.

La sfarsitul saptamanii trecute in Punctul de Trecere a Frontierei Albita / I.T.P.F. Iasi, s-au prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, cetateanul din R.Moldova Ion P., in varsta de 31 de ani, conducand un camion marca Volvo si cetateanul roman Sergiu M., in varsta de 50 de ani, conducand un microbuz marca Mercedes Sprinter si o remorca, pe care transporta un autoturism Renault Megane Scenic. In urma verificarilor specifice efectuate lucratorii nostri au stabilit ca autocamionul marca Volvo figureaza ca fiind declarat furat din Letonia, iar autoturismul marca Renault Megane Scenic figureaza ca fiind declarat furat din Belgia. Cu privire la cele constatate barbatii au declarat ca nu aveau cunostinte despre faptul ca autovehiculele figurau ca fiind furate. Politistii de frontiera le-au intocmit celor doi barbati dosare penale sub aspectul savarsirii infractiunii de furt”, anunta IJPF.

Autocamionul in valoare de 90.000 lei si autoturismul in valoare de 12.000 lei au fost indisponibilizate in vederea continuarii si definitivarii cercetarilor.

Foto: adevarul.ro

     
Tag-uri: vama, masini, furt
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii