A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664520.4243.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Doua avioane care au apartinut lui Elvis Presley au fost puse in vanzare
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
03-09-2014, ora 09:21

Doua avioane care au apartinut lui Elvis Presley au fost puse in vanzare

Articol de Madalina Irimia
Doua avioane care au apartinut lui Elvis Presley, 'Lisa Marie' si 'Hound Dog II', au fost puse in vanzare si ar putea parasi in 2015 domeniul Graceland din Memphis, unde au putut fi vizitate in ultimii 30 de ani, informeaza EFE.

Cel mai mare aparat de zbor, 'Lisa Marie', un Convair 880 din 1960, care poarta numele singurei fiice a lui Elvis Presley, este un aeroplan cu patru motoare, dotat cu un apartament, sistem stereo si bai aurite.

Celalalt aparat, 'Hound Dog II', un JetStar, era folosit in perioadele in care 'Lisa Marie' era redecorat conform gusturilor regelui rock-ului.

Actualul proprietar al avioanelor, K.G. Coker, care le-a achizitionat in 1977, dupa moartea lui Presley, a declarat ca acestea sunt 'piese de muzeu' si a anuntat ca asteapta 'oferte serioase', fara sa stabileasca insa un pret.

'Lisa Marie' a zburat ultima data in 1977, pentru a transporta catre funeraliile lui Elvis Presley pe fosta sotie a starului, Priscilla Presley, si pe George Harrison, fost membru al trupei Beatles.

Sursa: agerpres.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii