A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727663945.2375.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Doua autoturisme cu documente falsificate descoperite de politistii de frontiera
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
03-06-2014, ora 11:38

Doua autoturisme cu documente falsificate descoperite de politistii de frontiera

Articol de Cristian Amariei

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Oancea au depistat doi barbati care conduceau un autoturism marca Opel Astra, respectiv un autoturism marca Lancia avand taloanele inspectiei tehnice false.

Pe data de 2 iunie, in jurul orei 13.30, in Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei de stat, pentru a intra in Romania, Dorin C. cu dubla cetatenie romana si R.Moldova, in varsta de 22 de ani, care conducea un autoturism marca Opel Astra, inmatriculat in Bulgaria. Doua ore mai tarziu lucratori din cadrul aceleiasi structuri au oprit in trafic pentru control pe DN 26 pe raza localitatii Ganesti, un autoturism marca Lancia inmatriculat in Bulgaria, condus de cetateanul roman Haralambie M., in varsta de 61 de ani. La controlul de frontiera cei doi conducatori auto au prezentat certificatele de inmatriculare, taloanele care atesta inspectia tehnica periodica si asigurarile auto tip carte verde emise in Bulgaria. Avand suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control colegii nostri au efectuat verificari specifice in urma carora au constatat faptul ca taloanele care atesta inspectia tehnica periodica, dar si asigurarea auto tip carte verde a autoturismului Lancia nu indeplinesc conditiile de forma si de fond ale unor documente autentice, acestea fiind false total”, anunta IJPF.

Cu privire la cele constatate cei doi conducatori auto au declarat ca nu au cunostinta ca documentele respective ar fi false.

Politistii de frontiera au intocmit pe numele celor doi barbati lucrari penale sub aspectul savarsirii infractiunii de uz de fals.

Foto: tribuna.md

     
Tag-uri: masini, frontiera, politie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii