A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833723.1654.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Dosarul de incompatibilitate al lui Iohannis se judeca dupa al doilea tur al alegerilor
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
27-10-2014, ora 15:48

Dosarul de incompatibilitate al lui Iohannis se judeca dupa al doilea tur al alegerilor

Articol de Cristian Amariei
Dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis se judeca dupa al doilea tur al alegerilor prezidentiale, dupa ce instanta suprema a respins, luni, cererea ANI si a mentinut data de 18 noiembrie pentru analizarea admisibilitatii recursului.
Dosarul de incompatibilitate al lui Iohannis se judeca dupa al doilea tur al alegerilor
Data de luni, 27 septembrie, pentru judecarea cererii a fost stabilita joi de instanta suprema.

ANI a cerut instantei supreme, miercuri, sa judece mai repede dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis, considerand ca judecata ar trebui sa aiba loc inainte de al doilea tur al alegerilor prezidentiale, nu la doua zile dupa, respectiv in 18 noiembrie.

Agentia a depus la Inalta Curte de Casatie si Justitie mai multe documente in sustinerea cererii de schimbare a termenului de judecata a dosarului de incompatibilitate al lui Iohannis, stabilit pentru 18 noiembrie, la doua zile dupa turul al doilea al alegerilor prezidentiale.
Instanta suprema urmeaza sa decida, astfel, daca mentine data stabilita initial pentru judecarea dosarului lui Klaus Iohannis sau daca procesul incepe inainte de terminarea alegerilor prezidentiale.

Inalta Curte de Casatie si Justitie stabilise, marti, ca in 18 noiembrie sa inceapa judecarea recursului declarat de Agentia Nationala de Integritate (ANI), dupa ce Curtea de Apel Alba-Iulia i-a dat castig de cauza primarului Sibiului, Klaus Iohannis, in dosarul de incompatibilitate. In 30 septembrie, ICCJ a admis in principiu judecarea recursului declarat de ANI la decizia Curtii de Apel Alba-Iulia.

Instanta suprema va decide definitiv daca primarul Sibiului a fost in incompatibilitate in perioada in care a reprezentat municipiul in adunarile generale ale actionarilor societatilor Apa Canal si Piete sau daca raportul ANI va fi anulat.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii