A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834909.2227.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Dosarul "Transformatorul": Relu Fenechiu afla astazi decizia defininita a ICCJ
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
30-01-2014, ora 08:21

Dosarul "Transformatorul": Relu Fenechiu afla astazi decizia defininita a ICCJ

Articol de Cristian Amariei

Fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu si ceilalti inculpati din dosarul de coruptie cunoscut ca "Transformatorul" afla joi decizia definitiva a instantei supreme, data fiind stabilita la finalul termenului de marti - ultimul al procesului.

Aparatorii inculpatilor au cerut, la termenul de marti, fie achitarea clientilor pe care ii reprezinta, fie desfiintarea hotararilor de condamnare decise de instanta de fond si rejudecarea dosarului.

Avocatii au mai spus ca toate tranzactiile pentru care au fost trimisi in judecata Fenechiu si ceilalti inculpati au fost facute legal, ca este dovedit acest lucru cu acte depuse la dosar de aparare si ca transformatoarele ramase in stoc sunt functionale si pot fi folosite oricand de Sucursala de Intretinere si Servicii Energetice Electrice (SISEE) Moldova.

In ultimul cuvant, Relu Fenechiu a aratat ca este "realmente daramat" de acuzatii si de sentinta instantei de fond, prin care a fost condamnat la cinci de inchisoare cu executare.

Fostul ministru al Transporturilor a adaugat ca el si fratele sau sunt singurii copii la parinti si ca acestia din urma au suferit opt interventii chirurgicale.

"Am gresit multe in viata mea, dar aici nu am gresit deloc", a conchis Fenechiu.

Procurorul DNA a aratat anterior ca inculpatii din dosarul "Transformatorul" au dat dovada de un comportament grav cand "au vandut fier vechi la pret de componenta noua", iar functiile acestora amplifica gravitatea situatiei, de aceea pedepsele lor trebuie marite.

In final, completul de cinci judecatori ai instantei supreme a ramas in pronuntare, stabilind sa dea decizia finala in acest dosar la 30 ianuarie.

Sursa: mediafax.ro

Foto: ziarulatac.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii