ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
08-02-2016, ora 10:44

Dosarul Colectiv: buretele folosit in club, nerezistent la foc si de opt ori mai ieftin decat unul ignifug

Articol de Madalina Irimia
Noi dovezi privind neregulile grave in amenajarea clubului Colectiv. Buretele din interiorul clubului nu avea nicio caracteristica ignifuga si era de opt ori mai ieftin decat modelele rezistente la foc, arata facturile depuse la dosar. Calitatea proasta a materialelor folosite la amenajarea clubului e confirmata si intr-un raport al expertizei realizate la cererea Parchetului General.

Pe una dintre facturile care au ajuns la anchetatori, primul produs distribuit de firma care s-a ocupat de lucrarile de renovare din Colectiv este „burete gri antracit”. Societatea a livrat 82 de metri patrati pentru suma de 811 lei. Asta inseamna ca metrul patrat din respectivul material a costat noua lei si 90 de bani.

Pe site-ul firmei care a facut lucrarile, respectivul produs nu mai exista, iar buretii care au caracteristici ignifuge costa de opt ori mai mult decat materialul din in facturi.

Expertul din Ministerul Justitiei, desemnat sa intocmeasca un raport tehnico-judiciar, a descoperit o nepotrivire suspecta in documentele firmei.

„(...) in ceea ce priveste izolatia antifonica exista neconcordante intre documentele fiscale, astfel ca, in timp ce executantul lucrarilor de amenajare achizitioneaza PLACI DE POLIURETAN, factureaza chiriasului BURETE IZOLATOR ANTIFONIC”, se arata in raportul expertizei tehnico-judiciare.

Lucrarile de renovare ale clubului Colectiv au fost realizate in vara anului 2013, scrie b365. Atunci, actionarul majoritar al localului si-a dorit sa gaseasca o solutie pentru antifonarea salii, pentru ca acolo sa se desfasoare concerte live.

Sursa: gandul.info
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
BrettTit,  06.06.2017 22:03

wh0cd1695552 buy sertraline Buy Effexor adalat clonidine no rx

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii