A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675218.1744.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Dosar penal pentru contrabanda cu alcool, alimente si tigari
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
24-04-2013, ora 17:32

Dosar penal pentru contrabanda cu alcool, alimente si tigari

Articol de Cristian Amariei

Un barbat cu dubla cetatenie, romana si R. Moldova, s-a ales cu dosar penal pentru ca a incercat sa introduca ilegal in tara, de doua ori in decurs de un an, produse din tutun, bauturi alcoolice si produse alimentare ascunse in microbuzul pe caret il conducea.

In ziua de 23 aprilie a.c., in jurul orei 15.00, in P.T.F. Albita s-a prezentat pentru a intra in tara cu un microbuz marca Mercedes, care transporta 5 persoane si colete din R. Moldova in Marea Britanie, Serghei E., cu cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 34 de ani. In baza datelor si informatiilor detinute, politistii de frontiera au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amanuntit asupra autoturismului in urma caruia au fost descoperite: 440 tigarete marci de lux de provenienta R. Moldova, 250 grame tutun pentru rulat –vrac, 447 litri bauturi alcoolice (tarii, vodka, vin de masa si vin spumant), 60,5 kg carne (pasare, porc si iepure) si 400 buc. oua.

Intrucat soferul microbuzului a mai fost depistat in luna februarie a acestui an, transportand tigari si bauturi alcoolice de provenienta R. Moldova, politistii de frontiera vasluieni i-au intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda. Produsele din tutun si bauturile alcoolice, in valoare totala de 4.356 lei, au fost indisponibilizate de autoritatea vamala in vederea confiscarii, iar produsele alimentare au fost confiscate in vederea distrugerii prin incinerare de catre Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor din P.T.F. Albita”, infprmeaza IJPF.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii