A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719680462.6238.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Dosar Microsoft: Dinu Pescariu sustine in instanta ca i-a platit 4 milioane de euro lui Gheorghe Stefan
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
25-02-2016, ora 10:21

Dosar Microsoft: Dinu Pescariu sustine in instanta ca i-a platit 4 milioane de euro lui Gheorghe Stefan

Articol de Cristian Amariei
Principalul denuntator din dosarul "Microsoft", Dinu Pescariu, a declarat miercuri la Inalta Curte de Casatie si Justitie ca i-a platit 4 milioane de euro fostului primar din Piatra Neamt Gheorghe Stefan pentru interventiile pe care acesta trebuia sa le faca la fostul ministru Gabriel Sandu.

Dinu Pescariu a dat o declaratie in fata judecatorilor, in prezenta celor patru inculpati din acest dosar — fostul ministru Gabriel Sandu, oamenii de afaceri Nicolae Dumitru si Dorin Cocos, precum si fostul primar din Piatra Neamt Gheorghe Stefan.

La solicitarea magistratilor, Dinu Pescariu s-a referit strict la implicarea lui Gheorghe Stefan in aceasta afacere, el fiind singurul inculpat care nu si-a recunoscut vinovatia.

"In anul 2008, Claudiu Florica a venit la mine si mi-a oferit o oportunitate de afaceri, respectiv licentele Microsoft. Deoarece avea nevoie de sprijin financiar si politic, m-a rugat sa iau legatura cu Dorin Cocos, care era prieten cu mine. Ulterior, am avut mai multe intalniri cu Dorin Cocos si Gheorghe Stefan, iar la una dintre intalniri a participat si Gabriel Sandu. Am discutat cu Dorin Cocos despre faptul ca Gheorghe Stefan avea influenta asupra lui Gabriel Sandu, deoarece pe linie politica l-a ajutat sa ajunga ministru si putea sa intervina la Gabriel Sandu pentru a-l determina sa incheie contractul Microsoft", a spus Dinu Pescariu.

El a explicat ca, la solicitarea lui Dorin Cocos, i-a platit lui Gheorghe Stefan suma de 4 milioane de euro, prin intermediul unei firme off-shore.

Continuarea pe Agerpres
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii