A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719681198.6294.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Dorinta lui Andrei Galut, dupa Colectiv: sa mai urce o data pe scena, apoi sa „desfiinteze” trupa Goodbye to Gravity
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
03-02-2016, ora 13:00

Dorinta lui Andrei Galut, dupa Colectiv: sa mai urce o data pe scena, apoi sa „desfiinteze” trupa Goodbye to Gravity

Articol de Cristian Amariei
Andrei Galut, singurul supravietuitor al trupei "Goodbye to Gravity", este decis ca atunci cand starea de sanatate ii va permite sa organizeze un ultim concert in memoria colegilor sai de trupa si a celor care si-au pierdut viata in incendiul din club Colectiv.

Potrivit unor apropiati ai lui Andrei Galut, acesta isi doreste din tot sufletul sa mai urce o data pe scena. De fapt, pentru ultima oara. Pentru ca, spun sursele citate, dupa ce va organiza si sustine un concert-tribut, alaturi de alti artisti, pentru toti cei care au murit in Clubul Colectiv, Andrei este decis sa semneze "oficial" disparitia trupei in care a activat atatia ani, scrie presa tabloida.

Patru membri ai trupei Goodbye to Gravity au murit in urma incendiului din clubul Colectiv. Singurul supravietuitor al formatiei este solistul Andrei Galut. Artistul a transmis un mesaj emotionant la gala Metalhead Awards, unde trupa a primit premiul special "Best Romanian Rock Ambassador".

Tanarul se simte putin mai bine si incearca sa depaseasca drama prin care trece. El se afla inca internat in spitalul din Olanda in care a suportat o serie de interventii chirurgicale dificile.

Fotografii noi cu Andrei Galut, supravietuitor al trupei Goodbye to Gravity, dupa tragedia Colectiv

Singurul supravietuitor al trupei Goodbye to Gravity, Andrei Galut, dupa tragedia din Colectiv, a publicat sambata doua fotografii pe Facebook, inlocuindu-si astfel vechile imagini de profil si de coperta de pe reteaua de socializare.

In incediul din Colectiv, Andrei Galut si-a pierdut atat colegii de trupa, el fiind singurul membru al formatiei care a supravietuit, cat si iubita cu care urma sa se casatoreasca.

Sursa: gandul.info
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii