A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719829712.2707.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Donald Trump, tinta unei tentative de asasinat. Surpriza: cine e barbatul care vroia sa-l ucida
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
21-06-2016, ora 11:12

Donald Trump, tinta unei tentative de asasinat. Surpriza: cine e barbatul care vroia sa-l ucida

Articol de Cristian Amariei
Un barbat britanic care a fost arestat in weekend, in timpul unei manifestatii electorale in Las Vegas, la care participa si Donald Trump, ar fi planuit sa-l asasineze pe candidatul prezidential, au anuntat autoritatile, relateaza Associated Press.

Agentii Secret Service (Serviciul american de protectie a personalitatilor n.red) au declarat ca agresorul, Michael Steven Sandford, a abordat un ofiter de politie din Las Vegas, spunand ca doreste sa obtina un autograf de Trump, insa apoi a incercat sa apuce arma ofiterului, intentionand sa traga spre candidatul prezidential.

Sandford, in varsta de 20 de ani, este acuzat de comiterea unui act de violenta pe un teritoriu restictionat, potrivit unei plangeri care a fost depusa luni la Curtea Districtuala din Nevada.

Avocatul sau, primit din oficiu, spune ca inculpatul traieste in masina, nu are un loc de munca si se afla in mod ilegal in tara, ramand in SUA chiar si dupa expirarea termenului vizei. Avocatul a mai precizat ca Sanford nu a fost diagnosticat cu o boala psihica, dar are autism si anterior a avut cel putin o tentativa de suicid.

Sursa: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii