ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
10-11-2016, ora 09:05

Donald Trump, discursul VICTORIEI in alegerile din SUA: "Vom pune interesele SUA pe primul loc"

Articol de Madalina Irimia
Donald Trump a sustinut un discurs in fata suporterilor sai, la scurt timp dupa ce ultima numaratoare dadea ca certa victoria republicanului in fata candidatei democrate, Hillary Clinton.

Discursul lui Donald Trump a fost precedat de catre un scurt discurs al vicepremierului Mark Pence.

Donald Trump: „Va multumesc foarte mult. Tocmai am primit un telefon de la secretarul de stat Hillary Clinton, ne-a felicitat pe noi, e vorba de noi, pentru ca e victoria noastra, iar eu am felicitat-o pe ea pentru campanie.

Hillary a muncit foarte mult si ii suntem foarte datori pentru tot ce a facut pentru tara, va spun sincer asta.

E momentul ca SUA sa isi vindece ranile, e momentul sa fim un singur popor, sa fim uniti. Promit in fata tuturor cetatenilor ca voi fi presedintele tuturor americanilor. Pentru cei care nu m-au sustinut, va intind o mana si va cer ajutorul, pentru a munci impreuna pentru tara noastra extraordinara.

Campania a fost o miscare, compusa din americani din toate religiile si culorile. Daca lucram impreuna, vom reinnoi visul american. Mi-am petrecut intreaga viata in afaceri, incercand sa descopar potentialul maxim al fiecarui om si asta vreau sa fac acum. Va fi un lucru minunat. Fiecare american va ave sansa de a-si atinge potentialul maxim si oamenii din tara noastra nu vor mai fi uitati. Vom reconstrui tara, autostrazile, scolile, vom avea grija de veteranii nostri, care ne-au fost foarte loiali si pe care am ajuns sa ii cunosc.

Avem un plan economic extraordinar.

Ne vom intelege cu toate celelalte natiuni. Ma astept la relatii extraordinare. Niciun vis nu e prea mare, nicio provocare nu e prea mare. SUA nu se va mai multumi decat cu ceea ce este mai bun.

Vom pune interesele SUA pe primul loc, dar vom negocia in mod corect cu toata lumea, asta transmit comunitatii internationale. Vom cauta parteneriat, nu conflict.

Vreau sa le multumesc parintilor mei care ma privesc acum de sus, erau oameni minunati in toate privintele, si surorilor si fratelui meu..., Melaniei si lui Don, Ivankai, Eric, Tiffany si Baron, va iubesc si va multumesc, mai ales pentru ca ati rezistat atatea ore, a fost o perioada dura", a mai spus Donald Trump, in primul sau discurs ca presedinte al SUA.

Sursa: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii