A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719832342.7.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Donald Trump, declaratie surprinzatoare despre Kim Jong-un. „As fi dispus sa...”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
18-05-2016, ora 10:52

Donald Trump, declaratie surprinzatoare despre Kim Jong-un. „As fi dispus sa...”

Articol de Cristian Amariei
Candidatul republicanilor pentru presedintia SUA, Donald Trump, a declarat ca este dispus sa se intalneasca cu liderul nord-coreean, Kim Jong-un, pentru a discuta programul nuclear al Phenianului, informeaza BBC.

Donald Trump a declarat ca nu ar avea nicio problema in a se intalni cu liderul de la Phenian, informeaza BBC in editia online, o astfel de intrevedere schimband in mod semnificativ politica Statelor Unite fata de regimul nord-coreean.

"As vorbi cu el, nu as avea nicio problema in a vorbi cu el", a declarat omul de afaceri, candidat al republicanilor la presedintia SUA.

In replica, Hilarry Clinton, candidatul democratilor cu cele mai mari sanse la fotoliul de la Casa Alba a sesizat ca Trump are "o fascinatie bizara fata de oamenii puternici straini", adaugand ca politica externa a contra candidatului sau "nu are niciun sens", potrivit Mediafax.

Comentariile lui Trump au fost facute in cadrul unui interviu pentru agentia Reuters, prilej cu care omul de afaceri a tinut sa-si exprime dezacordul si cu privire la actiunile militare ale lui Putin in estul Ucrainei.

Sursa: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii