A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830592.784.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Donald Trump, avertizat de trupa Rolling Stones. Ce i-au cerut
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
05-05-2016, ora 10:56

Donald Trump, avertizat de trupa Rolling Stones. Ce i-au cerut

Articol de Cristian Amariei
Rolling Stones i-a cerut miercuri candidatului republican la presedintia Statelor Unite Donald Trump sa nu mai foloseasca melodiile trupei pentru campania sa, dupa ce si alti artisti printre care Adele si R.E.M. i-au solicitat acelasi lucru, relateaza Reuters.

"Rolling Stones nu au dat niciodata permisiunea campaniei lui Trump sa ii utilizeze cantecele si au cerut sa inceteze imediat folosirea lor", a declarat purtatorul de cuvant al trupei intr-un comunicat. Un reprezentant al campaniei lui Trump nu a raspuns miercuri la o cerere pentru a comenta, noteaza Reuters.

Inaintea mitingului de campanie al lui Trump la Carmel in Indiana marti, a fost cantata piesa trupei Rolling Stones din 1969 'You Can't Always Get What You Want' (Nu poti obtine intotdeauna ceea ce vrei) de cel putin patru ori.

Alaturi de piese pop si rock, campania lui Trump canta de asemenea melodii de succes de pe Broadway si muzica de opera inaintea mitingurilor electorale. Cantareata britanica Adele a declarat in februarie ca nu a dat nimanui permisiunea sa ii foloseasca muzica pentru campanii politice, dupa ce Trump a cantat hitul ei din 2011 "Rolling in the Deep" la mitinguri in Iowa, aminteste Reuters.

Potrivit revistei Politico, campania lui Trump a fost netulburata si a folosit tema muzicala 'Skyfall' inregistrata de Adele pentru filmul din seria "James Bond" la un miting in Little Rock, Arkansas, la doua zile dupa declaratia ei. Rockerii de la R.E.M. l-au criticat pe Trump pentru utilizarea hitului lor 'It's the End of the World As We Know It (And I Feel Fine)' la un miting anul trecut.

Sursa: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii