A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719818969.4642.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Donald Trump a comparat-o pe Hillary Clinton cu Angela Merkel pentru politica privind imigrantii
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
17-08-2016, ora 10:51

Donald Trump a comparat-o pe Hillary Clinton cu Angela Merkel pentru politica privind imigrantii

Articol de Madalina Irimia
Donald Trump a comparat-o pe rivala sa, Hillary Clinton, cu Angela Merkel, cancelarul statului german, in cadrul unui discurs sustinut in statul Ohio, el propunand si o politica mai dura de triere a imigrantilor, informeaza Euronews.

In cadrul unui discurs sustinut de Donald Trump in statul Ohio, acesta a facut o comparatie intre Hillary Clinton, candidata Partidului Democrat la presedintia SUA, si Angela Merkel, cancelarul Germaniei. Totodata acesta a facut paralele cu criza imigrantilor de pe continentul european.

"Pe scurt, Hillary Clinton, vrea sa devina Angela Merkel a Statelor Unite si stiti ce dezastru a reprezentat aceasta imigrare masiva pentru Germania si germani. Infractiunile au crescut la un nivel la care nimeni nu s-a gandit vreodata. Este o catastrofa", a declarat Donald Trump.

In timpul aceluiasi discurs, Donald Trump a facut apel la "o verificare extrema" a imigrantilor care solicita permis de sedere pe teritoriul Statelor Unite. Acesta a promis sa blocheze accesul simpatizantilor gruparilor extremiste sau a celor care nu imbratiseaza valorile americane.

"Nu putem permite continuarea acestui rau. Nu putem permite acestei ideologii a urii (islamul radical) sa se raspandeasca in interiorul tarii noastre", a declarat Donald Trump in fata simpatizantilor din statul Ohio.

Sursa: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii