A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727665008.3439.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Donald Trump: „Obama este fondatorul Statului Islamic"
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-08-2016, ora 10:49

Donald Trump: „Obama este fondatorul Statului Islamic"

Articol de Madalina Irimia
„Obama este fondatorul Statului Islamic", a declarat miercuri seara Donald Trump, candidatul pentru Casa Alba din partea Partidului Republican, care a acuzat-o si pe rivala sa, Hillary Clinton, ca a contribuit la ascensiunea gruparii extremiste.

Prezent la un mitting in statul american Florida, magnatul a afirmat ca actualulpresedinte al SUA este responsabil pentru aparitia ISIS, imputandu-i ca a adus haosul in Orientul Mijlociu si ca activitatea formatiunii jihadiste „ii face cinste", informeaza agentia France Presse.

„El este fondatorul Statului Islamic. El este fondatorul Statului Islamic, sunteti de acord cu mine?

El a creat Statul Islamic", a spus Donald Trump, in fata unui grup de sustinatori. Apoi, candidatul republican a trecut la atacuri in directia lui Hillary Clinton, despre care a afirmat ca a contribuit si ea la ascensiunea gruparii extremiste. „As zice ca drept cofondatoare este aceasta Hillary Clinton, o femeie sucita", a completat Trump.

Declaratiile vin si in contextul in care in ultimele zile miliardarul a fost tinta unui val de critici referitoare la pozitia sa fata de utilizarea armelor de foc. Anterior, la o intalnire politica in statul Carolina de Nord, candidatul republican a facut mai multe afirmatii catalogate drept „incintare la violenta" si „dincolo de orice limita", aratand ca, daca Hillary Clinton va ajunge presedintele SUA, ea ar putea numi apropiati la Curtea Suprema prin intermediul carora sa se ajunga la abolirea celui de-al doilea Amendament al Constitutiei Statelor Unite, care se refera la portul armelor.

Sursa: gandul.info
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii