A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675061.8628.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Doliu la Hollywood. A MURIT starul din "The Fast and The Furious"
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
01-12-2013, ora 12:19

Doliu la Hollywood. A MURIT starul din "The Fast and The Furious"

Articol de Cristian Amariei

Paul Walker, devenit celebru gratie rolurile din seria "Furios si iute / The Fast and The Furious", a murit in urma unui accident de masina.

Anuntul a fost facut pe pagina pagina oficiala de Facebook a actorului de catre echipa acestuia, informeaza BBC.

Potrivit mesajului postat, Paul Walker, in varsta de 40 de ani, era pasager intr-un autoturism Porsche condus de catre un prieten al actorului. Soferul a pierdut controlul autovehiculului in comunitatea Valencia, din nordul orasului Los Angeles.

Masina a iesit de pe carosabil, s-a lovit de un stalp si a fost imediat cuprinsa de flacari. Ambii pasageri au fost declarati decedati la sosirea echipajelor de salvare.

"Cu inima indoliata trebuie sa confirmam ca Paul Walker a murit intr-un tragic accident auto in timp ce se deplasa catre un eveniment de caritate pentru organizatia Reach Out Worldwide. El era pasager in masina condusa de un prieten. Ambii si-au pierdut viata. Va multumim pentru rabdare si, asemeni voua, suntem uimiti si intristati de aceasta veste (...) Vom face tot posibilul sa va tinem la curent despre modalitatile in care va puteti adresa condoleantele”, este mesajul postat de echipa actorului pe Facebook.

Actorul american Paul Walker a devenit celebru gratie rolurile din seria "Furios si iute / The Fast and The Furious” (2001; 2003; 2009).

El a aparut si in "The Fast and The Furious 6", care a fost lansat anul acesta, in luna mai.

Foto: movies.yahoo.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii