ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-06-2016, ora 10:06

Doi suporteri britanici se zbat intre viata si moarte dupa ce au fost batuti de huliganii rusi. 31 de persoane sunt ranite

Articol de Cristian Amariei
Un fan britanic a intrat in stop cardiac dupa ce a fost batut de suporteri rusi in Marseille, relateaza publicatia Mirror. Un al doilea suporter britanic se afla in stare grava in urma incidentelor, relateaza Daily Mail.

Violentele dintre suporterii englezi si cei rusi, in care au fost implicati si francezi, sambata, la Marsilia, inaintea meciului Anglia - Rusia de la Euro-2016, s-au soldat cu 31 de raniti, dintre care patru sunt in stare grava, iar sase fani au fost arestati, informeaza lepoint.fr.

Potrivit Mirror care citeaza relatari ale martorilor, suporterul britanic in stare grava a fost urmarit si batut de mai multi rusi in Marseille. Victima a fost dusa cu o ambulanta la spital, unde se zbate intre viata si moarte. Potrivit sursei citate, fanul respectiv a fost alergat si batut de huliganii rusi. Starea barbatului de aproximativ 50 de ani este grava.
Suporterul englez ar fi fost lovit cu bare de metal in cap.Ministrul francez de Interne, Bernard Cazeneuve, a condamnat intr-un comunicat "comportamentul iresponsabil si deliberat al pseudo-suporterilor a caror singura motivatie este sa tulbure ordinea publica". El a mentionat ca un cetatean britanic a fost ranit grav. Si UEFA a condamnat violentele, precizand ca oameni precum cei implicati in incidente "nu au ce cauta in fotbal".

Daily Mail scrie ca un alt suporter britanic este in stare grava. Numerosi suporteri englezi, rusi si francezi s-au batut, sambata, in zona Portului Vechi din Marsilia. Politistii au folosit gaze lacrimogene pentru a-i dispersa pe fani. Sase persoane au fost arestate.

Incidente au avut loc si in afara stadionului Velodrome, unde fortele de ordine au folosit gaze lacrimogene si un tun de apa pentru a-i desparti pe suporterii rusi si englezi care se bateau intre ei.

Suporterii au fost tensionati si in incinta stadionului, fanii englezi fluierand atunci cand s-a intonat imnul Rusiei.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
CharlesLof,  30.06.2017 05:35

wh0cd562966 abilify tricor lipitor amitriptyline periactin revia albuterol purchase metformin

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii