A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719759034.1377.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Doi soferi din Iasi s-au intrecut in alcoolemie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-07-2014, ora 10:58

Doi soferi din Iasi s-au intrecut in alcoolemie

Articol de Madalina Irimia

Doi ieseni au incercat sa bata recordul alcoolemiei la volan. Oamenii legii care i-au oprit in trafic au constatat ca acestia consumasera bauturi alcoolice motiv pentru care soferii s-au ales cu dosare penale.

Pe data de 6 iulie, la ora 04:20, in cadrul unei actiuni desfasurate de politistii Serviciului Rutier, C. Alin , de 24 ani, din mun. Iasi a fost oprit pentru control in timp ce conducea un autoturism pe str. Sararie, din mun.Iasi. Intrucat emana halena alcoolica, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultand o alcoolemie de 0,69 mg/l alcool pur in aerul expirat. In cauza s-a intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului. Pe data de 5 iulie, la ora 19:20, politistii din cadrul Sectiei 6 Politie au oprit pentru control in trafic, pe soseaua Nicolina, soferul unui auto: D. Daniel, de 49 ani, din municipiul Iasi. Intrucat acesta emana halena alcoolica, a fost testat, rezultand o alcoolemie de 0,86 mg/l alcool pur in aerul expirat. In cauza s-a intocmit dosar penal fata de sofer pentru comiterea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de catre o persoana care are o imbibatie alcoolica peste limita legala”, anunta IPJ Iasi.

Foto: desteptarea.ro

     
Tag-uri: soferi, alcoolemie, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii