A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719829195.401.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Doi militari romani au murit in Afganistan, in urma unei explozii
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
23-09-2013, ora 09:10

Doi militari romani au murit in Afganistan, in urma unei explozii

Articol de Cristian Amariei

MApN anunta ca doi militari romani au fost ucisi duminica in Afganistan, in urma exploziei unui dispozitiv improvizat.

Intr-un comunicat de presa emis luni dimineata, MApN noteaza:

"Doi militari romani au fost raniti in Afganistan duminica, in jurul orei 22:00, ora Romaniei, in urma exploziei unui dispozitiv improvizat, pe timpul executarii unei misiuni de patrulare. Cei doi au fost transportati la spital cu un elicopter de evacuare medicala. In jurul orei 23:00, ora Romaniei, ca urmare a ranilor deosebit de grave, cei doi militari au decedat. Identitatea celor doi militari va fi anuntata dupa informarea familiilor, conform procedurii."

Doi militari romani, membri ai Grupului naval de forte pentru operatii speciale, au decedat in seara zilei de 22 septembrie, in urma unui atac cu un dispozitiv exploziv improvizat, pe timpul executarii unei misiuni de lupta in Estul Afganistanului.In urma exploziei, cei doi militari grav raniti au fost evacuati pe calea aerului, cu un elicopter MEDEVAC, la spitalul militar din Baghram unde, cu toate eforturile medicilor, au decedat.

Maistrul militar clasa a III-a Vasile Claudiu Popa, in varsta de 28 de ani, era casatorit, se afla la a doua misiune in Afganistan si era angajat al M.Ap.N. din anul 2006. Era decorat cu Emblema de Onoare a Statului Major General, Medalia NATO article V si cu Emblema de Onoare a Fortelor Navale.

Plutonierul Adrian Postelnicu, in varsta de 34 de ani, era la prima misiune in Afganistan si era angajat al M.Ap.N. din anul 2009. Era decorat cu Emblema de Onoare a Fortelor Navale.

Militarii romani din Fortele pentru operatii speciale actioneaza in cadrul ISAF, in zona de Est a Afganistanului. Conducerea Ministerului Apararii Nationale transmite sincere condoleante familiilor indoliate”, anunta MApN.

Integral pe stirileprotv.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii