A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834087.4732.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Doi braileni s-au ales cu lucrari penale pentru detinere ilegala de unelte de pescuit
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
10-11-2014, ora 14:50

Doi braileni s-au ales cu lucrari penale pentru detinere ilegala de unelte de pescuit

Articol de Cristian Amariei
Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Braila au descoperit pe timpul desfasurarii unei actiuni pe linia prevenirii si combaterii braconajului piscicol, la domiciliul a doi barbati mai multe unelte de pescuit pe care acestia le foloseau la pescuit comercial, fara a detine documente legale.

La sfarsitul saptamanii trecute, politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Braila au desfasurat o actiune specifica pe linia prevenirii si combaterii braconajului piscicol.

Avand informatii ca doi barbati din comuna Tufesti, judetul Braila se ocupa cu braconajul piscicol, in urma obtinerii aprobarilor, politistii de frontiera braileni au efectuat perchezii la domiciliile acestora, ocazie cu care au depistat mai multe unelte de pescuit, fara ca acesti sa detina documente legale.

In urma actiunii au fost ridicate in vederea confiscarii 12 plase de pescuit de tip monofilament, 4 plase de pescuit tip nylon in trei fire, 8 plase de pescuit din ata si 16 varse, toate in valoare de 9.550 lei.

Pe numele celor doi barbati, politistii de frontiera braileni au intocmit dosare penale pentru savarsirea infractiunilor de „detinerea sau folosirea la pescuit de catre persoane neautorizate a navoadelor, voloacelor, prostovoalelor, varselor, precum si a altor tipuri de unelte de pescuit comercia”l si „detinerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de plasa tip monofilament.”

Foto: monitorulab.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii