ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
04-09-2013, ora 12:53

Doi actori cunoscuti formeaza cel mai nou cuplu de la Hollywood

Articol de Madalina Irimia

Actorii Amanda Seyfried si Justin Long au inceput o relatie. Cei doi au petrecut mult timp impreuna in ultima perioada, iar acum au decis sa faca prima calatorie impreuna.

Vedetele de la Hollywood au fost vazute pe aeroportul din Los Angeles, impreuna cu cainele Amandei Seyfried, Finn, relateaza Mediafax.ro.

Zvonurile privind o relatie a celor doi au aparut acum cateva saptamani, dar ambii au pastrat secretul relatiei pana in urma cu cateva zile.

"Justin nu vorbeste de relatiile sale, asa ca nu stiu exact cum s-au intalnit, dar se cunosc de mai mult timp, de cand fiecare se intalnea cu altcineva. Recent au inceput sa iasa impreuna mai mult, ambii sunt ocupati, dar uite unde s-a ajuns", a declarat o sursa pentru Us Weekly magazine.

Amanda Seyfried (27 de ani) s-a facut remarcata la Hollywood cu filmul "Letters to Juliet" (Scrisori catre Julieta, 2010), in care a interpretat rolul principal, alaturi de Christopher Egan. In 2012, ea a aparut in filmul "Les Miserables" (Mizerabilii), in care a interpretat-o pe Cosette.

Justin Long a jucat in numeroase comedii, printre care "The Break-Up" (2006), "Just Add Water" (2008)", "He's Just Not That into You" (2009).

Foto: eonline.com

     
Tag-uri: actori, cuplu, Hollywood
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii